maanantai 7. huhtikuuta 2014

Sinne meni SD Extra

No nyt on sitten tämäkin 6 viikkoa takana. Fiilikset on sekavat. Tänään aamulla vaaka pysähtyi 100,9 kiloon. Olin pettynyt, se on +200g viime viikosta ja paino ei mennyt alle 100 kilon nyt SD:n ja Extran aikana. Pakko myöntää, että aamulla tuli itku. Tuntui taas siltä, että mikään ei ikinä onnistu ja vaikka kuinka paljon tekisin, niin paino ei tipu ikinä. Itkin aamulla ihan kunnolla. Fiilis oli taas, että "läskivalaspaska" ei ikinä laihdu.

Nyt päivällä olo on helpottanut. 6.1.2014 painoin vielä 112,1 kg. Nyt paino on 100,9 kg eli paino on pudonnut 13 viikon (6 vko SD, väliviikko ja 6 vko Extra) aikana -11,2 kg. Siis oikeesti. Tuohan on kolmelle kuukaudelle todella hyvin. No mä oon sellainen "mullehetikaikkinyt" tyyppi. Joten olisin jo nyt halunnut olla alle 100 kg. No sitä pitää nyt odottaa vielä hetki ja sitten saan ottaa ne palkintokengät käyttöön. Extran aikana on ollut vaikka mitä vaivoja, joten en ole monena viikkona pystynyt treenaa 4 kertaa. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, mulla on vielä ylipainoa se +36,9 kg. Se on paljon. Pudotettu on nyt 33,1 kg. Eli siis ylipainoa oli pahimmassa tilanteessa yhsen lievästi lihavan verran... Järkyttävää.


Koko projekstin tulos on siis -11,2 kg 13 viikossa. Kyllä se on hyvin, mutta kun painoa on yhtä paljon kuin mulla, niin olis luullut että lähtee enemmän. SD:ssä senttejä lähti -24 cm ja nyt Extrassa -15 cm. Eli yhteensä olisi lähtenyt -39 cm. Alla olevassa taulukossa on nyt näkyvillä mistä on lähtenyt ja minkä verran. Käsistä ja reisistä on lähtenyt tosi heikosti. Rinnan alta taas tosi hyvin, valitettavasti myös rinnat on pienentyneet reippaasti.


Tän päivän kuvat on vielä ottamatta. Sen jälkeen laitan tänne vähän ennen ja jälkeen kuvia. Toivottavasti niistä näkee muutoksen selkeästi. En oo ollenkaan niitä kattonut koko tänä aikana. Luulis, että niissä jotain muutosta on, kun noita senttejä ja kiloja on kuitenkin jonkun verran lähtenyt.

Superdieetti oli hyvä ja siitä kerroinkin jo plussat ja miinukset. Extra ei ollut niin hyvä kuin odotin. SD maksaa 49€ ja Extra 39€. SD:ssä saa ehdottomasti vastinetta rahalle, mutta samaa ei oikein pysty sanomaan Extrasta.

Plussat:
- Fit Farmin tiimin tuki
- Älyttömän nopea vastauspalvelu foorumilla 
- Ennemmän henkilökohtaista tukea ja vastauksia FF tiimitä (toki kun osallistujia on vähemmän, niin kerkee enemmän auttaa)
- Uusi ruokavalio (sisältäen hiilareita)
- Uudet treeniohjelmat
- Kaikki vitamiinit, burnerit ja fiberit on jo tuttuja
- Helppo toteuttaa, kun on harjoitellut SD:llä 6 viikkoa

Miinukset:
- Hinta/laatu suhde ei mielestäni hyvä
- Vain kaksi ruokaohjelmaa (ei hyvä jos pudotettavaa on näin paljon kuin muilla)
- Vähän päivityksiä verrattuna SD:hen
- Ei suurempia muutoksia SD:hen verrattuna
- Edelleen menee kauheasti rahaa (lisäravinteet jne.)

Siinäpä ne olisi. Jos kaipaa ryhmän tukea, haluaa uudet treeniohjelmat ja painoa ei ole pudotettavana enää paljoa, niin SD Extra on silloin hyvä, muutoin en oikeastaan kyllä pysty suosittelemaan. Kun tiedän mitä SD Extra oli, olisin varmaan Extran sijaan valinnut jatkoksi Liten. Uskon, että Lite olisi ollut monipuolisempi ja parempi minulle. No Nyt on SD ja Extra tehty. Kokonaisuutena en kadu. Opin paljon ja tarkoitus on jatkossakin noudattaa opittuja ohjeita. Jos projekti rupee tyssämään nyt keväällä/kesällä niin syksyllä voisi ottaa sitten vaikka sen Liten.

Tästä jatkankin 10 viikon projektilla "Kesäkuntoon 2014". Mulla on siis 10 viikkoa aikaa ennen juhannusviikkoa. Juhannuksesta alkaa loma ja sitten ollaan vähän iisimmin. Ei palata vanhaan, mutta kaikkea ei tarvitse punnita. Punnitseminen lomalle ei muutenkaan oikein onnistuisi, koska varattiin matka Ateenaan heinäkuussa.

Mun tavoite on olla 89,5 kg 16.6.2014. Tällöin BMI olisi just alle 35 ja olisin vain merkittävästi lihava, kun nyt olen vaikeasti lihava. Pudotettavaa on siis 11,4 kg. Matkalle tulee muutama haaste. Pääsiäinen olla maalla sukuloimassa, siitä sitten miehen firman mökille lomailemaan viikoksi. Mukaan lomalle otan vaa´an ja omat eväät. Sitten toukokuussa on kaksi Tukholman risteilyä ja kesäkuussa, juuri ennen viimeistä punnitusta ois Taste of Helsinki ja miehen synttärit. Voin jo nyt sanoa, että helppoa tästä ei tule. Teen kaikkeni ja parhaani! Pitää vain uskoa itseeni!

9 kommenttia:

  1. Tuohan on jo ihan huikea tulos ! Itse olen saanut samassa ajassa pois nyt -8kg,eli vertaileppa vaikka siihen ;) Tsemppiä! JAKSAA JAKSAA !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitää jaksaa jaksaa! Hyvin sullakin on mennyt. Sulla kuitenkin on vissiin vähemmän painoa kuin mulla? Kiitos tsempistä.

      Poista
    2. Joo no painoa on kyllä vähemmän mulla,mutta kuitenkin :)

      Poista
    3. No mutta sitten sunkin tulos on hyvä!! Joten hyvä me!!!

      Poista
    4. Hyvä me !! :) Viime viikko meniki harakoille,mut nyt lähetään uudestaan superdietin ohjeiden mukaan.

      Poista
  2. Vaikka ei varmaan kamalasti lohduta, mutta olet tehnyt upeaa tulosta. Hienoa!

    http://projekti-ihanamina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se Mirva alkaa jo lohduttaa. Alku pettymys oli vaan suuri... Eteenpäin tästä mennään.

      Poista
  3. Mäkin sain sen extran nyt ja odottelen sen alkamista. Onko se kuitenkin nyt vähän niin, että se ruokavalio on niin paljon löysempi ettei ole tuloksia samalla tavalla odotettavissa. Sä olet saavuttanut kyllä hienon tuloksen! Itsellä näyttäis nyt menneen kuutisen kiloa superdieetin aikana, tähtään ysikympin alitukseen nyt:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siel on enää kaksi paino luokkaa ylläpitäjät ja laiihduttajat. Extra ei ainakaan mun kohdalla toiminut niin hyvin kuin SD. Kerro ihmeessä miten sulla toimii. Sulla on lähtenyt nyt SD:n aikana hyvin. Tsemppiä jatkoon!

      Poista