maanantai 17. helmikuuta 2014

Sinne meni Superdieetti

Ja lopputulos on nyt sitten -6,6kg. Olen tyytyväinen. Tästä projektista on jäänyt paljon käteen. Laitan tänne vielä kohta vähän ennen ja jälkeen kuvia, kun saan ne ensin kamerasta koneelle.

Tähän kohtaan päätin sitten palkita itseni. Monet varmaan kävi pitsalla tai veti suklaata. Mun palkinto tuli tölkissä! Ja olin todellakin ansainnut sen.

 
Paino tippui tosiaan noin kilon per viikko. Tämä on ihan hyvä tahti. Toki aluksi odotin, että tällaisella super tiukalla ruokavaliolla ja himotreenaamisella lähtisi enemmän ja nopeammin. No senttejä lähti myös hyvin. Otin mitat niistä kohdista, joita ite halusin seurata eli ne joissa mielestäni on aivan kauheasti liikaa. Tässä vähän mittoja kuuden viikon jälkeen:

Napa -6cm
Peppu -5cm
Rinnan alta -5,5cm
Allit -1,5cm
Reisi -3cm
Pohje -3cm

Eli yhteensä huimat -24cm!!!

Jee! Hyvä minä. Ehkä mä vielä kutistun. No onhan tässä vielä painoa jäljellä, mutta hyvin tää on lähtenyt.

Sitten vähän yhteenveto koko projektista. Kokonaisuudessaan oon tyytyväinen, et lähin mukaan. Sain paljon vinkkejä ja apua koko loppuelämän varalle. Minulla tämä ei todellakaan pääty tähän 6 viikkoon vaan projekti jatkuu tästäkin eteenpäin. Se on selvä. Siinä auttaa, että viikon päästä alkaa Superdieetti Extra.

Superdieetin plussat:
- FitFarmin treeni ja ruokavaliot
- Ruokavalion noudattaminen tarkoilla ohjeilla helppoa
- Foorumilta sain nopeasti vastauksia kysymyksiini
- Ryhmätuki 
- Tankkauspäivän loistavat ohjeet
- Hinta/laatu suhde älyttömän hyvä (SD maksoi 49euroa)
- Uudet treeniohjelmat ja tehokkaat sellaiset
- Paljon paljon vinkkejä tulevaisuutta varten, projekti jatkuu

Superdieetin miinukset:
- FitFarmin vastaukset oli välillä aika tylyjä ja lyhyitä foorumilla
- Lisäravinteiden hinta
- Burnereista ei tuntunut ainakaan minulle olevan yhtään apua
- Aikaa ja rahaa menee paljon, kun valmistaa kaiken täysin ohjeiden mukaan

Kuten näkyy niin mun fiiliksen on aika pitkälti positiivisia. Tässä mun mietteitä tällä kertaa. Suosittelen kaikille Superdieettiä, jotka ovat valmiina noudattamaan ohjeita pilkulleen. Muuten ei ole mielestäni järkeä maksaa. Tehdään homma kerralla kunnolla.


20 kommenttia:

  1. Kysyn nyt ihan suoraan sun mielipidettä kun itsellä alkaa SD maanantaina, että kannattaako tuohon burneriin satsata? Mietin, että jos ostais esimerkiksi CLA:ta mitä on myös käytetty samaan asiaan ja joskus ollut superdieetissäkin vaihtoehtona? Hitsin kallis se burneri ja äkkiä SD:n hinta nousee tuplaksi kun joutuu ostamaan niitä ravinteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielipide on ettei kannata ostaa. Itse en huomannut mitään eroa. Joku kysyi tuosta CLAsta foorumilla ja siellä sanottiin ettei korvaa burneria, mutta käy jos muuta ei ole saatavilla. Mua harmittaa että ostin kans purkkia burnereita (riittivät noin 4viikkoa). Rahaa meni 50€ ja mun mielestä niistä ei ollut apua.

      Poista
  2. Samaa mietin minäkin kuten Iiris.. Tietysti sekin on että varmaan toimii jokaisella yksilöllisesti mutta taas toisaalta. CLAkin on kuitenkin toimiva tuote, mutta toimiiko sekään kaikilla?!

    Iiris, samassa ryhmässä ollaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On varmasti joo yksilöllistä. Mutta nuo burnerit on suurelta osin sitä konjak valmistetta. Olis pitänyt heti tajuta. Kokeilin joskus niitä konjak tabletteja ja niistä ei ollut kyllä mitään apua. Ainoa on ettei kyllä varmasti ole nälkä kun ne täyttää mahaa. Tosin mulla ei oo ollut vielä kertaakaan nälkä SDn aikana. Tai aamusin on, mutta se on varmaan yön jälkeen ihan normaalia. Jos kokeilette CLAta niin kertokaa sitten mulle tehosko vai ei.

      Poista
  3. Hei. Minua kiinnostaisi tuo SD myös. Mitä mieltä olet, onko sen suorittaminen kolmivuorotyöläisenä mahdollista? kuukaudessa saattaa olla 2 päivää jotka ovat pituudeltaan klo7-21.. myös yövuorot kuuluvat kuvaan. Kovasti tahtoisin kokeilla mutta en tiedä viitsinkö laittaa rahaa jos se ei ole mahdollista :S
    Kiitos vastauksesta etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi. Sanoisin että tuo vuorotyö asettaa haasteita, mutta ei se mahdotonta ole. Kaikki riippuu omasta motivaatiosta ja tahtotilasta. Jos haluat homman onnistuvan, niin kyllä se onnistuu. Syödä pitää 2,5h-4h välein. Eli eväät aina mukaan. Ilman eväitä ja hyvää suunnittelua ei onnistu.

      Mä teen edelleenkin kaikki viikon eväät sunnuntaina valmiiksi. Punnitsen kaiken tarkkaan ja katson kaiken aina edellisenä iltana valmiiksi.

      FitFarmin tiimi varmasti antaa ohjeita vuorotyön kannalta. Ainakin muistelisin, että meijänkin ryhmässä oli muutama joka teki vuorotyötä. Saivat ohjeita palstalla homman järkevään toteuttamiseen.

      Nyt taitaa tässä kuussa alkaa se uusittu SD. Se vissiin poikkeaa vähän tästä minkä mä kävin, mutta varmasti on hyvä. Jos ei jopa parempi (olettaen, että ovat tehneet parannuksia palautteiden perusteella). Tsemppiä sulle!

      Poista
    2. Kiitos tsempistä :) yritän pärjätä :) Mietityttää vain että onko tuo alle 10kg pudotus ryhmä mulle hyvä kun hirveästi ei ole ylipainoa... 161cm pituutta ja 64kg painoa....

      Poista
    3. Moi. Voi olla et toi SD ei silloin oo paras sulle. Lite vois olla ehkä järkevämpi, mut en tiiä kun en oo liteä kokeillut.

      Poista
  4. moikka, onko superdieetissä "pakko" käyttää noita lisäravinteita/yms mömmöjä? Olen aloittamassa superdieetin 18.8. mutta minua ei kiinnosta syödä jotain, josta en tiedä mitään ;-) proteeinijauheet yms on ok, kunhan itse ne valitsen jne.
    Oliko foorumilla keksi-ikäisiä ?
    Olisi kiva, jos ehdit vastailla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi. Ei varmasti ole pakko käyttää. Mutta ilman vitamiineja, omegaa jne. keho on varmaan tosi kovalla. Samoin aminohapot on todella tärkeitä, kun treenaat 4 kertaa viikossa salilla ja teet myös neljä aerobista.

      Pystyt varmaan hyvin valitsee sellaisia tuotteita mitä haluat, kunhan tarkastat ja vertaat kaikkien ravintoarvot. Itse suosittelen käyttämään mitä ohjeistivat, koska ne on tarkkaan mietittyjä vaihtoehtoja (toki osittain valitsevat yhteistyökumppanien tuotteita).

      Mitä olit ajattelut jättää ottamatta? Itse jätin väliin vain treeniä ennen otettavan shokkerin. Muuten söin kaikki. Toki jouduin soveltamaan FitFarmin ohjeiden avulla, koska mulla on noita ruokarajoitteita.

      Foorumilla on mun mielestä ihmisiä kaikista lähtökohdista. Joten kyllä varmasti saat tukea ja apua. Ole rohkea ja kysy ja juttele siellä. Toivottavasti tästä oli hieman apua.

      Poista
    2. Kaikella on dieetissä paikkansa. On helpompi noudattaa ohjeita täysin, koska tulee muutenkin niin paljon uutta jne.

      Kerro ihmeessä kuulumisia dieetistä. Tsemppiä dieettiin!

      Poista
  5. Ostin SD:n ja jäin miettimään, että mokasinko jotain vai missä vaiheessa se valitaan, minkä verran on tarkoitus pudottaa painoa... Voisin tietysti kysyä tätä fitfarmiltakin mutta kysynpä nyt sinulta. :) Oli tosi kiva lukea tätä sun blogia! Toivottavasti saamme tuloksia ja myös pysymme niissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et mokannut mitään. Saat kaikkien ryhmien ohjeet käyttöösi. Ne on hyvä tallentaa tulevaisuutta varten. Eli kun painosi tippuu, niin siirryt sitten eri ryhmän ohjeisiin.

      Aina saa kysyä myös multa. Tosi paljon tsemppiä sulle Superdieetin. Uskon että tuloksia saa, jos ei huijaa ja noudattaa ohjeita. SD:stä saa hyvät ohjeet joita noudattaa. Niillä tulokset on pysyviä. Ajattelet vaan, että en enää ikinä palaa vanhaan.

      Poista
    2. Ja kiva kuulla, että blogiani on mukava lukea! Kiitos.

      Poista
  6. Kiitosta vaan nopeasta vastauksesta! Tsempit myös sinulle terveellisten elämäntapojen opiskeluun ja sisäistämiseen!
    T. Satu, joka mietti mokasiko :)

    VastaaPoista
  7. Noissa burnereissa on huimat erot. Ite alotin 28.1 superdieetin ja ostin fitfarmin burnerit ohjeiden mukaan. Niiden käyttö aiheutti mulle vaan jatkuvan mahan sekaisin olon. Mutta ko ostin ne, niin söin kans. Ja kun ne loppu ostin fitness tukusta smartsupps burneja. Ja mikä ero! Maha ei ole sekaisin, mutta salilla kuulee melkein tirinän ko rasva sulaa. Hikoilen kuin sika saunassa heti ko alan salilla lämmitteleen. Kysyin muuten foorumilta etukäteen, onko noi burnit ok ja oli. Tosin isommalla annoksella käskivät ottaa, mutta en olesitä 4ottanu kerralla. 3 piisaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Piiju. Hienoa kuulla, että joku toinen tuote toimii paremmin. Katoitko oliko noissa tuoteselosteessa eroa? Siis oisko noita burnereita pitänyt syödä 4 kerralla ja useampana päivänä? Ootko muuten tykännyt SD ohjeista? Musta SD oli hyvä. Ei ollut pahemmin nälkä jne. Tsemppiä sulle.

      Poista
    2. Noissa smartsuppsin burnereissa on annosteluohjeena 1-2ivässä. Fitfarmilta sain ohjeeksi ottaa 4kapselia kahesti päivässä. Otan vaan kolme kahesti päivässä. Näissä suppseissa on tulisia mausteita paljon. Fitfarmin burnereissahan ei niitä ole. Otin ekalla kerralla sen 4kapselia ja polte oli melkoinen, tuli ihan paha olo. Sen jälkeen siirryin 3:n.

      Olen tykännyt kyllä superdieetistä. Mulle sopii tälläinen ruokavalio että tiedän just mitä syödä ja milloin. Ja vaikka teen enimmäkseen yövuoroja, pärjään tällä ruokavaliolla yövuorotkin pääpiirteissään. Tosin farmilta sain ohjeeksi ottaa yöllä yhden ylimääräisen välipalan, jonka otanki aina silloin tällöin. Ainoa harmistus mille on, että paino ei ole tippunut ropisemalla. Mutta kiinteytynyt olen ja paljon! Tänään mies just päivitteli että miten minusta onki niin rimpula tullu :)
      Uskon että tuo painon tippumattomuus johtuu siitä, että on vähän rasvaa vaan kehossa (inbodyn mittauksessa 21,6 rasvaprosentti) ja siitä että puotettavaa ei ole paljoa. Mutta olen silti lievästi ylipainoinen yhä. Olitko sinä extrassa mukana? Jos, niin kannattiko? Ite mietin että liittyisinkö siihen, vai menenkö jatkossaki tällä sd-ruokavaliolla. Kun ruokavalio on mulle kuin tehty. Saa syödä just niitä mistä tykkäänki. Parsaa, jauhelihaa, rahkaa, mehukeittoa ja muuta hyvää.
      Kiitos tsemepistä ja tsemppiä sinullekin!

      Poista
    3. Jaa, tuollahan se luki, että olet ollut extrassakin mukana. Oliko siinä isoja muutoksia verraten tähän sd:n? Treeniohjeita en tarvi, teen omaa treeniä salilla ja se toimii vallan mainiosti. Tankkauspäiviä on kuulemma extrassa tiheemmin. Sikäli kiinnostas extraan mennäkki, että näkis kuinka usein ja onko tankkausphje sama ko sd:lla.

      Poista
    4. Muistaakseni extrassa oli enemmän hiilareita. Tai ainakin tuossa ryhmässä 3. Jos pudotettavaa on vähennän niin en tiedä mitä eroa sitten. Mulla extra ei toiminut niin hyvin kuin SD, mutta mulla ei siis paino laske, jos syön hiilareita.

      Ja siis muistaakseni tankkaus on samanlainen. En oo varma. Voi tietysti olla, että vuodessa ovat kehittäneet.

      Mun PT joskus sanoi, että treeniä on hyvä muuttaa noin 6 viikon välein. Pysyy mielenkiinto ja lihakset kehittyy paremmin, kun on vaihtelua.

      Teetkö FitFarmin treenejä? Suosittelen tekee niitä. Ne on aika pirun tehokkaita. Tsemppiä.

      Poista