keskiviikko 4. elokuuta 2010

Uudet juoksukengät!

Noniin, nyt ne on viimein hankittu. Uudet juoksukengät. Sain ne vielä alesta! JEEE! Kävinkin jo testaamassa niitä ja voi kun oli hyvä askel. Tuntuu kyllä siltä että, tarvii jalan totutella noihin kenkiä. Vähän tuntu hassulta, kun kenkä jousti niin hyvin. Kevyet ja pehmeät askeleet... Lenkin päälle tehtiin sitten pieni nyrkkeily harjotuskin.

Tänään vaakakin näytti nyvältä. Painoa oli aamulla 127,6 kg. Eli 1,9 kg viime viikon sunnuntaista. Jesh! Toivottavasti tämä paino ei tule takaisin.

Eilen oli kiva päivä Tallinnassa ihanan neidon kanssa. Tänään taas hengailua ja lounasta äidin kanssa. Huomenna Ringolla on playdate tyttö villisten kanssa ja illalla ulkozumba!! JEEEE! Huomenna ei saa sataa, mun ulko zumbaa ei saa perua! Sitä ootellessa... Jos vaikka aamulla jaksais mennä pienelle lenkille ennen playdatea. Kyllä on ollut hyvä lomaviikko, vois lukien alkuviikon kuumeilun.

Tässä vielä kuvaa uudesta pinkistä juoksupaidasta ja ihanista uusista lenkkareista. Harmi, kun ei saanut pinkkejä juoksukenkiä... mutta nuo on kyllä ihan hyvä! =) Huomaa myös pinkit juoksusukat! ;P Mä oon ihan, kun joku Nike mainos. Nike paita, Nike kengät, Nike juomapullo ja kaapissa osottaa lyhentämistä Nike verkkarit... Hih!

Nyt ilta smoohtielle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti