maanantai 9. elokuuta 2010

Viikko 4 meni ja uus viikko edessä - thank god!

Viikko 4 ei mennyt ihan niinkuin piti. Loppujen lopuksi painoa ei lähtenyt, kun muutama sata grammaa. No kai se on parempi kun ei mitään tai painon nousu. Mutta ei se kyllä silti kovin hyvältä tuntunut.

Viikonloppu oli ihan aktiivinen, mutta jostain sitä painoo tuli. Lauantaina en syöny paljon mitään ja kävin lenkillä, siis juu, ulkona oli joku +30 astetta lämpöö. Mutta lenkille menin silti. Sunnntaina oli sitten sulkis ihanan ystävän kanssa. Oli nälkä koko päivän. Vissiin ois pitänyt syödä paremmin lauantaina. Se sitten vähän kostautui sunnuntaina. Ja siitä se painon nousu viikon sisällä vissiin johtu. No uusi viikko ja uudet kujeet!

Ja todellakin uudet kujeet. Maksan nyt sitten vuoden itteeni ihan kipeeksi kuntosalista. Liityin LadyLineen ja yksi kk maksaa 79 euroa, joten aika pirun arvokasta. Mutta salille on matkaa kotoa vain joku 500m, joten uskon et tulee käytyy. Ei voi vetoo huonoon keliin tai matkan pituuteen, koska ton matkan voi tehdä missä kelissä tahansa.

Sali vaikutti mukavalta, kun testasin juoksumattoa jo tänään. Saunakin oli mukava. Joka päivälle löytyi ryhmäliikuntaakin, mutta en tiiä riittääkö aika tai kunto. Mutta tästä se lähtee viikko viisi käyntiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti