perjantai 6. elokuuta 2010

Ulkozumba

Olipahan mukava päivä eilen. Ennen ulkozumbaa näin hyvän ystävän pitkästä aikaa. Sitten veryteltiin kävelyllä ennen zumban alkua. Zumba oli uskomattoman raskasta ja koko keho sai treeniä. Kyljestä rupesi särkemään sellaista lihasta jota en tiennyt edes olevan olemassa. Outoa.

Välillä tuntui kuin olisi ollut Pitpullin keikalla tai taustatanssijana. Aika sellaisella Miami Rap meiningillä mentiin. Hauskaa meillä kyllä oli. Tänään on nyt sitten ihan pakosta välipäivä urheilussa. Kyljet ja selkä vähän hellänä. Zumbassa vaan käytetään isompia liikkeitä. Se muistuttaakin kovasti lattareiden ja jumpan yhdistelmää, mutta mukaan laitetaan vielä ripaus flamencoa. Todella rankkaa mutta ihanana palkitsevaa, vaikka ei kokoajan pysykkään rytmissä mukana. Zumba on hyvää jo sen takia, ettö jokainen voi tehdä oman kuntonsa ja taitonsa mukaan. Liikkeitä pystyy helposti helpoittamaan tai vaikeuttamaan, vähentämällä tai lisäämällä liikeratojen loppuun viemistä. Ihanaa! Rakastuin... voi kun ei olisi koulua ens to niin voisi mennä uudestaa..! Tästä voit katsoa mitä se Pitbullin video näyttää.. tytöt hetkuttaa... ;)



Tässä taas video oikeasta Zumbasta aloittelijoille. Vauhdikasta, mutta ihan kuin monissa räp videoissa... Shake those money makers!! Hih!



Joten siis ei lenkkeilyä tänään vaan leffailta ja kasviksia naposteluun! Jos sitten vaikka huomenna jaksaisi lenkille lähteä. Uudet juoksukengät ovat muuten aivan ihanat jalassa!!! JEE!

Sunnuntaina sitten punnitus edessä... Sitä odotellessa. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti