maanantai 30. elokuuta 2010

Viikko 7 - tyttöjen ilta ja kolme treeniä

No viikko 7 ei mennyt ehkä ihan niin hyvin kuin toivoin. Puoli kiloa tuli painonpudotusta. Siihen nähden, että lauantaina oli tyttöjen ilta viinien ja juustojen kera, niin tuo on kuitenkin ok. Loppuviikkona paino ei sitten enää pudonnut, mutta pysyi samana kuin torstain paino, eli 126,6 kg. Yhteensä nyt sitten mennään 7,4 kg pudotuksessa. Tästä se jatkuu!

Tälle viikolle 8 onkin sitten ihan eri kuviot. Koulu alkoi viime viikolla ja töissäkin pitäis jaksaa olla 37,5h. No oli sitten pakko aikatauluttaa elämäni ja miettiä kalenterin kanssa, koska pääsisi salille. Sain mahdutettua sinne treenit ma, ti, ke, pe ja su. Nyt täytyy vaan katsoa, että jaksaako noi kaikki kaiken muun ohessa. Viisi kertaahan oli mun toive, että pääsis salille. No kroppa sitten kertoo mitä se jaksaa ja mitä ei.

Lauantaina oli kyllä mukavaa. Oli talo täynnä ihania tyttöjä ja paljon juustoja ja viinejä. Siinä tuli sitten herkuteltua joksikin aikaa. Jos tällä viikolla ei herkuttelisi ollenkaan... lauantaina yritettiin kuitenkin tehdä jotain kaikille syödyille viini ja juusto kaloreille. Illan hämärtyessä lähdimme baariin, jossa tanssittua tuli jonkun aikaa. =D

No yksi ihanista tytöistä jäi meille yöksi ja aamulla heräsimme 9:30 zumbaamaan (kotiin oltiin tultu joskus kolmen aikaan). Haha! Tulipa salin avointen ovien päivä tarpeeseen. Zumbaaminen oli oikein kivaa, vaikka se toinen zumbaohjaaja on enemmän mun mieleen. No mutta nyt pitäisi lähteä töihin, tästä se uusi viikko starttaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti