sunnuntai 15. elokuuta 2010

Viikko 5 kohta ohi... takana 6 treenikertaa

No niin, viikko 5 ois ihan kohta takana. Takana on myös kunnon treeni viikko, 6 treenikertaa salilla. Oli aika rankkaa. Ensin juoksua maanantaina, tiistaina juoksua plus zumba. Keskiviikkona LadyMuokkaus, torstaina välipäivä, perjantaina henkilökohtanen treeniohjelma ja zumba. Eilen lauantaina treeniohjelma läpi ja tänään mun piti mennä ensin vetää treeniohjelma läpi ja mennä sitten zumbaan. Mutta yöllä keho oli toista mieltä, selkään ja polveen särki oikein kunnolla ja en saanut unta. Päätin sitten jättää treeniohjelman väliin ja mennä vaan zumbaan. Sekin oli aika rankkaa. Ois ehkä jopa pitäny jättää zumbaaminen väliin...

Nyt on pakko sanoo, et kroppa on aika poikki. Maanantaina lepopäivä ja tiistaina salille tekee treeniohjelma. No näin ois ainakin suunnitelma. Katotaan kuinka paskana mun tosiaan kroppa on, kun se lähtee toipuu tästä viikosta. Lisäks ens viikolla on tosi kiirettä töissä. Kaiken päälle kyynerpää kipeytyy töissä kiitettävästi. Saa nähä kuinka se kestää ens viikon, toiv ei oo tenniskyynerpää tai mikään muukaan tulehdus. Treenatessa se ei oo ollu kipee. Lähinnä töissä, kun on nostellut raskaita tavaroita.

Viikon 5 paino on 128,3 kg eli kilo viime viikosta lähtenyt. Ihan ok. Ite toivoisin et putois nopeemmin. No kunhan ei mee taas säästöliekille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti