keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Järkyttävä hedari ja paino

Noniin. Tammikuu oli töissä rankka ja nyt kroppa päätti ottaa aikalisän. Niskat on jumissa ja pää on kuin joku ois hyppinyt sen päällä. Loppuviikko kotona ja seurana on Sirdalud ja Pronaxen. 


Saa nähä uskaltaako tällä viikolla ollenkaan treenata. Aerobiset ajattelin yrittää kuitenkin tehdä. Katotaan, jos viikonloppuna pystyi jotain tekee. Eka kerta nyt Superdieetin aikaan, että ei varmaankaan tuu toi neljä treeniä viikossa täyteen. 

No jos jotain positiivista ettii niin, paino. Se on nyt laskenut hyvin. Ja ei oo ollut kylmä. Ainoa ero on noi burnerit. Ne kun loppui ja en oo ostanut lisää. Mua ei oo enää palellut niin paljoa kuin aikaisemmin. Ajattelin, että voisinkin olla loppu ajan ilman burnereita. Katsotaan mikä on tulos tän kahden viikon aikana. 

Paino oli tänään aamulla 107,7kg. Mä oon todella tyytyväinen. Vielä 3,7kg niin mun pudotus ois kokonaisuudessaan sen -30kg. Ja sen jälkeen tulee sitten se kauan odotettu kaksinumeroinen paino. Siihen on vielä matkaa, mutta kyllä se sieltä tulee. 


Nyt tekee ruokaa ja lepäilee. Jos vaikka niskakipu lähtis pois. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti