sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Viikko 24 - Joulu ja ei edistystä

Viikko 24 neljä on nyt takana. Niin myös joulu. Päätimme kotona aloittaa Toning kuurin. Joka ilta teemme yhdessä punnerruksia, kyykkyjä, hauikset, ojentajat, vatsat ja selät. Näin saisimme vähän paikkoja kiinteytettyä. Mulla ainakin on edelleen suurena ongelmana noi allit, jotka ei tunnu ollekaan pienenevän.

Mietin tässä pitäiskö uskaltaa ottaa mittanauha ja mitata itsensä. Sitten voisi siitäkin seurata kehitystä... täytyy miettiä. Vielä mitta näyttää nimittäin aika lohduttomia lukuja. Tuntuu, ettei edistystä tule.

No ensi viikko aloitetaan reippaasti ja heti maanantai aamulla suuntana olisi kuntosali. Nyt ois tarkotus ennen töitä mennä salille. Työt alkaa ysiltä, joten salilla pitää olla klo 7. Onneksi toi sali on 5 minuutin kävely matkan päässä. Jos vaikka tekis jonkun aikaa grosserilla ja sitten kävisi oman kunto-ohjelmansa läpi.

Eli tarkoituksena olisi ottaa kaikki irti vuoden viimeisestä viikosta. Ja sitten hyvään putkee aloittaa uusi vuosi rytinällä. Pitäisi saada tuo vanha tahti, kilo per viikko taas käyntiin. Nyt uuden viikon kimppuun. =)

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavaa Heidi! Siis sähän olet tiputtanut painoasi jo melkein 20 kg... Olen ylpeä sinusta! =)
    Oikein hyvää uutta vuotta!

    T.Hanna

    VastaaPoista