perjantai 10. joulukuuta 2010

BobyPump ja painojen tuplaus

Nyt on sitten reiluu kuukausi pumppia takana. Eli täydellinen aika tuplata harjoittelupainot. No näin sanoi ainakin pumppitunnin vetäjä, kun kysyin että koska pitäis lisätä painoja. Aikaisemmin tein kevyemmät liikkeet 1,25kg kiekoilla. Nyt laitoin tankoon 2,5kg:n kiekot. Rankemmat treenit, kuten jalat ja selkä tehtiinkin sitten 2,5kg:n ja 1,25kg:n yhdistelmällä.

Voi jessus. Kuten jo sanoinkin, että jalat ja selkä kesti isommat kiekot hyvin. Mutta kun rupes treenaa hauiksia ja ojentajia niin kyllä oli h*lvetin rankkaa. Ei meinnau ees saada lopussa käsii liikkumaan. No sisulla vedettiin ja kyllä treenin jälkeen hyvä olo. Ihanaa! Tänään on ollut yllättävän hyvä olo. Vähän reisilihaksissa tuntuu, mutta ei hätää. Ja haba senkun kasvaa , kun treenaa kunnon painoilla.. heh!

Miten mä oon ikinä osannu elää ilman bodypumppii... oon jäänyt niin koukkuun siihen! Jos vaikka jaksais huomenna aamusta mennä pumppiin..? Voi tehä vähän tiukkaa, mut katotaan. Sitten loppu päivä ja koko loppu viikonloppu, menee kokeisiin lukiessa. Ens viikolla ihanat matikan ja ruotsin kokeet. Jälkimmäinen ei ainakaan tuu menee läpi... hieman jo masentaa etukäteen.. *huoh*


Nyt nauttimaan perjantai illasta leffojen kera. Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti