torstai 2. joulukuuta 2010

Viisi syytä olla onnellinen...

...Vaikka paino ei ookkaan vähän aikaan pudonnut on mulla monta syytä olla onnellinen.

Syy 1. Uusityöpaikka on todella ihana! Olen viihtynyt todella hyvin. Lisäksi olen päässyt näyttämään myyntipotentiaaliani. Viikkoja uudessa työssä takana kohta 5. Viikon neljä hyvin sujuneista myynneistä sain jopa pienen palkinnon. Ja kyllä tuntui hyvältä.

Syy 2. Joulu on tulossa! Kuusi on koristeltu, kynttilät palaa ja joululahjoja voi alkaa miettiä. Itse ainakin tiedän mitä pukilta lahjaksi haluan...

Syy 3. Koulu jää parin viikon päästä tauolle! JESH! Josko sitten jaksaisi taas treenata kunnolla! Koulun käyminen iltaisin työn ohella ei ole ihan niin helppoa kuin voisi ajatella.

Syy 4. On ihanaa nähdä, että muutkin kuin tänne lukemaan pakotetut ovat löytäneet blogini. Lisää lukijoita kyllä huolitaan, joten kaikki ovat tervetulleita. Kiitos myös kaikille kannustavista kommenteista! IHQ!

Syy 5. Häihin on enää 8 kuukautta! Kyllä kuulitte oikein, häät ovat ensi heinäkuussa. Joten halu painon hieman nopeampaan putoamiseen kuin viime aikoina, on todella suuri. Toteutus ja energia jäänyt hieman jonnekkin väsymyksen ja kouluhommien jalkoihin.

Joten tästä eteenpäin mennään sloganilla TAVOITTEENA KEVYEMPI MORSIAN! heh!

4 kommenttia:

  1. Kiva postausidea, varastan sen ja kirjoitan omaan blogiin :)

    VastaaPoista
  2. Saat varastaa! Varastanhan mäkin ruokaohjeita sun blogista! ;) HEH

    VastaaPoista
  3. Ajattele, sulla on vielä kahdeksan kuukautta aikaa. Siinä ajassa ehtii samaan valtavan paljon aikaan esimerkiksi painonpudotuksessa.

    VastaaPoista
  4. Niinpä. Tavoitteena olisi painaa 90kg kesällä. joten se reilu 22kg pitäis saada pois. Katsotaan mihin päästään. Onneksi koulu jää kohta tauolle niin on aikaa vähän muuhunkin elämään.

    VastaaPoista