torstai 9. syyskuuta 2010

Herkkuja ja tenniskyynerpää

Tää viikko on ollu jotenkin tosi vaikee. On tehny ihan hirveesti mieli herkkuja. No on niitä vähän sitten tullut syötyäkin. Nyt on pakko rajoittaa, mutta entäs kun tekee mieli kauheesti vähän suklaata ja popcornia... häh! Ei kivaa. Sinäänsä ei mikään ihme et tuli jotain mielitekoja, koska niitä ei oikeestaan oo ollu kaheksaan viikkoon. Joka itsessään on hyvin outoa, ainakin mulle.

Sitten tää tenniskyynerpää. Mun kyynepää alkoi vihoittelemaan neljä viikkoa sitten töissä. No alkuun vedin vaan vähän buranaa ja purin hammasta. Tuloksena neljän viikon kipuilun jälkeen, herään aamulla ja en pysty tarttuu juomapulloon ilman kauheeta kipua. No sitten töihin aamuksi ja lääkäriin heti kun vaan pääsee. Kyynerpää on tulehtunut ja viikko sairaslomaa. No niin. Ja todennäköistä on, että tää ei ees parane tässä kovinkaan nopeesti. Kurjaa! =(

Eli nyt yhdistetään tenniskyynerpää, sairasloma ja herkut. Just. No pitää vaan pysyy tiukkana. Vähän voi syödä, mutta ei saa lipsuu paljoo. Mietin vaan, että millä keinoilla noi mieliteot pysyis kurissa? Oon yrittänyt syödä aina kun tekee jotain karkkii tai vastaavaa mieli, niin otan vihanneksia ja dippia. Soijajugurtti on niin hyvää. Ja taco dippi! Niillä oon jotenkin pystynyt pitää mieliteot aikahyvin kurissa. Jostain tarttis nyt löytää intoa voittaa tää! Mistä sitä vois ostaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti