perjantai 17. syyskuuta 2010

Siivousta, kyynerpää kipua ja kiukkua!

Mistä tätä tavaraa oikeen siunautuu. Siivoomisestakaan ei tunnu tulevan mitään, kun kasoja tuntuu vaan tulevan jostain koko ajan lisää. Ahdistavaa. No nyt on vaatekaappi tyhjennetty ja jätesäkillinen tavaraa ois lähössä roskiin. Saa nähä kuin paljon noista tavaroista meidän hamsteri vielä yrittää pakottaa mut säästämään. Oliko vähän aikuismaista siivota ja kiukuta yksin kotona. No parempi kiukuta yksin, kuin et olisin kiukunnu muille. Sotku ja lika vaan ärsyttää niiin paljon.

No vaatekaapissa on nyt sitten tilaa uusille pienemmille vaatteille. Vielä tuolla on vaatteita jotka voi heittää pois, mutta mennään nyt askel kerrallaan. Katotaan vaikka keväällä mitkä on liian isoja ja mitä säästetään.

Kyynerpään kanssa on pitänyt ottaa tällä viikolla vähän rauhallisemmin. Joten treeniä ei tuu kun kolme kertaa, mutta tehdään niistäkin tehokkaita. Tiistain treeni oli rankka ja huomenna salille ainakin tunniksi painamaan. Sunnuntaina ois zumba ja ehkä mahdollisesti viel sulkis... tai sit aamulla sulkis ja illalla pilates.. täytyy kattoo mikä järjestyy parhaiten.

Ens viikolla sitten kokeilee kestäiskö toi kyynerpää jo töitä. Sain tollasen tenniskyynerpää tuen, jonka pitäis helpotta tohon kipuun. Fysioterapeutti vähän pelotteli, et toi voi uusiutua monesti ja sitten siitä ei meinaa millään päästä eroon. Toivotaan että paranis pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti