perjantai 3. syyskuuta 2010

Auuuuuu!

Siis nyt on jo kaks päivää cyclingistä mut vieläkin kaikki paikat kipeenä. Oikeesti! Miks cycling pyörissä on niin kovat penkit. Salilla olevissa normi kuntopyörissä on kunnon penkit ja siinä on ihan kiva polkee, mut nää cycling pyörät... hei haloo! Ettekö te haluu et kukaan polkee niilltä. Pakko sanoo, et mielummin ajan ens ke myyrmäkeen tekee jotain muuta ryhmäliikuntaa, kuin et meen tohon cyclingiin...

Lisäksi oon ollu huono koululainen. Yläkerrassa on taas vähän välii ollu bileita ja en oo nukkunu oikein kunnolla, joten koulussa käynti on ollu aika tuskaa... tai jos ois käyny! ;) No onneksi ens viikko on jo uus viikko, toisaalta, maanantaina en mee kuitenkaan kouluun, kun pitää käydä tuolla noin *osoittaa*. Siitä sitten vaikka myöhemmin lisää. Hih!

Huonona koululaisena olemisessa on hyvät puolensakin. Kärsin eilen niiiiin kauheen huonosta omatunnosta, että raahauduin illalla sitten vielä salille zumbaamaan. No sen ansiosta paikat vielä vähän enemmän kipeenä. Tänään ja huomenna välipäivä ja sunnuntaina, jos pääsis aamulla salille. Siellä ois zumba klo 10. Sitten, jos illalla vaikka kävis pelaa sulkista. Se ois aika bueno. No täytyy kattoo, kun sulkis ei oo pelkästään musta kiinni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti