torstai 2. huhtikuuta 2015

Eka viikko takana ja pääsiäinen edessä

SD:n eka viikko oli rankka, mutta palkitseva. Sain noudatettua ohjeita pilkulleen ja paino tippui huikeat -2,1kg. Tämä on paljon. No huomaa, että oli tullut syötyä hiilareita tms ja kropassa oli nesteitä. Ei nimittäin lähtenyt 2014 tammikuussa noin paljon painoa ekalla viikolla.

Lisäksi huomasin, että olin kerennyt tottumaan isoihin annoskokoihin. Ensimmäiset kaksi päivää oli kova nälkä vaikka join sen 3-4 litraa vettä. Edellisessä kerralla en tuntenut missään kohti nälkää, koska olin opetellut jo vuoden 2013 aikana syömään paljon pienempiä annoksi. Silloin lähinnä tuntui, ettei pysty syömään niin paljoa, mitä piti. No homma onneksi tasottui parissa päivässä. Samalla katosi jäätävät päänsäryt.

Ekan viikon jälkeen olo oli hyvä. Tän viikon tulokset mittaan sunnuntaina, ennen kun lähdemme viikoksi mökkeilemään. Normaalista paino katsotaan maanantaina. Pakkaan toki itselleni mukaan keittiövaa´an, psylliumit, vitamiinit, protetiinijauheet jne jne. Ei se mökillä oleminen ole syy olla noudattamatta tätä dieettä. Päätin tosin, että koska elämä on muutakin kuin pelkkää dieettiä, niin sallin itselleni yhden pääsiäismunan. Kai olen sen ansainnut. Varsinkin, kun löysin kaupasta ihanan pinkin Rähinä Records munan.

On hieman jopa pelottavaa ajatella miten nopeasti lapsi kasvaa. En voi uskoa, että siitä on jo kohta 10 viikkoa, kun Luka syntyi. Tämä iski eilen minulle. Eli nyt 10 kymmenen viikkoa kulunut ja en ole oikeastaan ollenkaan treenannut. En edes niillä sairaalasta saaduilla ohjeilla. Selkä alkaa nimittäin jo tuntea tämän kaiken treenittömyyden. Lisäksi vanha olkapäävamma on alkanut vihoitella. Sain eilen sitten otettua itseäni niskasta kiinni ja tein tämän viikon ekan jumpan. Jos vielä tekisi yhden tänään ja sitten lauantaina ennen saunaa jotain pientä. Vaunulenkkejä tulee edelleenkin kyllä tehtyä. Nyt olisi niimittäin tärkeää saada selkä ja olkapää kuntoon. Kun tosiaan tuo pieni mies ei tuosta kepene, vaan lapsi kasvaa. Pojan posket ovat alkaneet pullistua, mutta hän onkin meidän perheestä se ainoa, jonka ei tarvitsisi osallistua Rakas sinusta on tullut pullukka -ohjelmaan. Meille muille pieni dieetti tekee vaan hyvää.


Toivotan kaikille hyvää pääsiäistä. Nauttikaa! Tsemppiä kuitenkin kaikkien herkkujan ja houkutusten keskelle. Muistakaa heikkona hetkenä, että ette ole yksin. Tsempataan yhdessä. Peace and Love! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti