keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Ihanan kauhea tankkauspäivä

Olipas eilinen rankka päivä. Tankkaus ei aina ole niin ihana kuin mitä voisi luulla. Ainakin mulla oli vaikeuksia jaksaa syödä kaikki ja lisäksi makeasta tuli huono olo. Tällä kertaa en tankannut suoraan FitFarmin ohjeiden mukaan, vaan sovelsin vähän. Katsoin ohjeista vähän suuntaa ja muokkasin siitä itselleni ruuat. Kaikki leivät olivat gluteenittomia ja pannarin tein taas gluteenittomasta jauhosta sekä jauhetuista kaurahiutaleista.

Tässä tankkauspäiväni kuvina.

Aamupalalla söin gluteenitonta chapataa kalkkunaleikkeleellä ja tomaatilla, banaanin, mehukeiton ja keksin

Lounaaksi oli lisää gluteniitonta leipää aamupalajuustolla (6% rasvaa), perunamuusia (perunaa 250g) ja tulista tomaattista jauhelihakastiketta.


Lounaan jälkkäriksi vähän munaa.. =D

Välipala 1 oli nallekarkkeja, banaani ja proteiinipatukka.

Välipala 2 oli pannaria, hilloa ja jäätelöä.

Päivällinen kuten lounas, lisäänä limua ja jäätelöä.


Iltapalla leipää ja pannaria (unohtui kuvata).




Siinäpä se päivä menikin syödessä. Ei ollut helppoa. Jo lounaan jälkeen mun pää oli kipeä ja oli huono olo. Sain kuitenkin kaikki noi syötyä. FitFarmin ohjeessa oli enemmän vielä hiilaleita leivät tms kautta. Mutta tiesin jo viime tammikuulta, etten pysty syömään niin paljon leipää. Joten söin sitten vähän enemmän nallekarkkeja ja jäätelöä. Pakko muuten sanoa, että nallekarkit olivat ihan kauheita. Jäätelö ei myöskään maistunut kovinkaan hyvältä, mutta oli se parempaa kuin nallekarkit.

Kyllä huomaa, että kroppa on taas tottunut sokerittomaan ruokavalioon, makeasta tulee nimittäin huono olo. Pelkäsin muutenkin, että tänään on hirveä olo. Nyt kuitenkin tuntuu ihan hyvältä, tosin ruuan sulatukseni on niin hidas, että huomaan varmaan vasta huomenna, että eilen tuli syötyä hirveät määrät ruokaan.

Innolla kuitenkin odotan, että miten tankkaus näkyy mun painossa maanantaina, kun on taas aika punnita ja katsoa tulokset. Tällä viikolla on nimittäin tullut lenkkeilyä jo 2h 45 min. Eli liikuntaa on tullut jonkin verran. Tänään pääsee vähän rentoutumaan lenkkisaunaan. Ihanaa!

Nauttikaa keväisistä keleistä. Peace and Love!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti