perjantai 18. toukokuuta 2012

Uuteen nousuun!

Nyt on aloitettu uusi elämä. Koulu on loppu ja edessä on AIKAAA! Viimeinkin minulla on taas aikaa itselleni. Valmistuminen on ensi viikolla ja kaikki kouluhommat jo tehty. Joten nyt voin keskittyä itseeni.

Aika tarkoittaa sitä, että nyt voin taas liittyä salille. Ja niin teinkin. Nyt ollaan sitten Elixian jäseniä. JEE! Tänään en kerennyt, kun tekemään pienen tutustumiskierroksen salille. Huomenna sitten edessä olisi ensimmäin jumppa! Saa nähdä kuinka käy. Kunto on tippunut takasin vanhalle tasolle. Ja ikäväkseni voin sanoa, että melkein kaikki pudotettu paino on tullut takaisin.

Mutta nyt asia pitää vaan hyväksyä. Koulu on takana ja nyt pitää panostaa itseensä.

Tämän kuntoilun alottamisen lisäksi päätin ottaa myös pikastartin parempii elämäntapoihin. Herkut on nyt pannassa (paitsi valmistujaispäivänä, silloin tosin järjellä) lomaan asti. Eli kolme viikkoa vedetään starttialoitusta. Tarkoituksena olisi syödä seuraavasti:

Aamulla:
Jugurttia ja hedelmää

Välipala:
Nutrilet pirtelö

Lounas:
Kanaa, kurkkua, paprikaa, avokaadoa ja parsakaalia

Välipala:
Nutrilet pirtelö

Iltapala:

Porkkanaa, dippiä ja jugurttia/rahkaa


Näiden ruokien välillä sitten saa syödä porkkanaa ja kurkkua niin paljon kun haluaa. Katsotaan miten lähtee sujumaan. Viikonloppuna pääsee harjottelemaan. Maanantaina onkin sitten tosipaikan edessä, kun työpaikalla on kakkukahvit ison synttärin takia asiakkaille. Kakku ei ole nyt sallittua. Vasta lauantaina saa valmistujaiskakkua. =) Säästetään ne sitten sinne.

Nyt lepäämään ja huomenna salille jumppaamaan. Palataan asiaan! Otetaan ensimmäinen punnitus sitten ensi viikon torstaina. Katsotaan miten ekan viikon jälkeen kävi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti