maanantai 28. toukokuuta 2012

Valmistumisbileet ja viikon aloitus

Sinne meni viikonloppu! Voin sanoa hyvillä mielin, että oli ihanaa. Ei niin hyvillä mielin voi katsoa sitä mitä tuli syötyä! Mutta kyllä mä ton kolmen vuoden rutistuksen jälkeen olin sen ansainnut. Perjantaina mentiin porukoiden kanssa juhlii valmistumista ravintolaan ja lauantaina oli sitten aika kakuttaa ja skumpattaa kaverit.

Kakku olikin upea. Ja juoma yhtä hienoo. Sain vuosi sitten Samilta motivaatioksi Cristal shampanja pullon. Viimeinkin päästiin sitten avaamaan se. Voi että oli hyvää. Siitä sitten ravintolaan syömään. Ilta sujui hyvin. Tornin ateljee baarin kautta Milli klubille juhlimaan.

No eilen sunnuntaina olikin sitten krapula päivä. Vähän tuli vielä kakkua maisteltua ja jämä juustoja syötyä. Mutta kait se kuuluu normi krapulapäivään... =D Kai krapulapäivän ruoka ois voinut olla huonompaakin..

No tänään sitten alkoi uusi viikko. Menin töihin vasta klo 11:30, joten aamulla oli hyvää aikaa mennä salille. Viikko alkoikin hyvin ja vauhdilla Cardio Energyllä ja lämmittelyllä crosserilla.

Tää Flamingon sellossa ollut Cardio Energy oli tosi paljon rankempi, kun mitä kävin kokeilee pari viikkoa sitten Sellon Elixiassa. Tosin kuulin, että tunnit vaihtelee paljon just riippuen ohjaajasta. Mutta hyvä alku viikolle oli. Energiaa täynnä ja kyllä oli hyvä mieli mennä töihin. Huomenna on sitten lepopäivä. Jos vaikka olis hyvä keli niin vois vähän lenkkeillä koiran kanssa.

Tässä muuten vielä kuva siitä upeasta kakusta minkä ystäväni teki! Kiitos Linda!


2 kommenttia:

  1. Nami mitä herkkuja! Onnittelut valmistuneelle!! Missä saleilla on tommosia tunteja, ihan epäreilua mä haluan kanssa! Onko sulla jotain tavoitteita tän liikunnan suhteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Mä käyn Elixiassa. Ainakin Pääkaupunkiseudulla ja Turussa on niitä. Tavoitteena on taas päästä siihen kuntoon missä olin vuosi sitten. Ja siitä sitten tavoitteena alittaa 100 kilon paino ja ja ja...

      Tavoitteena on siis kokonaisvaltainen kehon ja mielen hyvinvointi! =) Ja kevyempi minä! Jää ihmeessä seuraamaan miten tää tästä etenee.

      Poista