sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Cabaret Strip ja nälkä

Noniin nyt on sitten Cabaret Strip kokeiltu. Kyllä oli mukava ja tehokas tunti. 45 minuutttia tuntui olevan juurikin hyvä tälle kunnolle. Voi niitä aikoja, kun jaksoi vetää tunnin zumban ja salitreenin peräkkäin. Nyt tarvii vaan toivoo, että johonkin väliin jaksaa myös tunnin zumban. Ajan kanssa tässä edetään

Mutta siis tosi mukavaa oli toi Cabaret Strip. Oikein viihdyttävä, energinen ja mukavia tanssiliikkeitä sisältävä. Uskon että löydän itseni tuolta tunneilta vielä uudestaan!

Eilisen treenin ja kulutettujen noin 600 kalorin jälkeen illalla oli kova nälkä. Päätin antaa itselleni luvan syödä terveellista ruokaa, niin ettei tarvitse nälkäisenä mennä nukkumaan. Joten tuli sitten otettua lihalientä ja proteiinirahkaa iltapalan lisäksi.

Nyt kohta syömään vähän kanaa ja kasviksia. Otan jokupäivä ruuistani kuvan, nyt ei kyllä jaksa. Tänään sitten lepäillään ja ennen matsia luvassa on muutama osa The Walking Dead sarjaa. Pahasti on jääty koukkuun. Heh. No hyvä saada tämäkin sarja alta, ennen kuin uusi ja upea kausi True Bloodia alkaa!! =))

Palataan ensi viikolla asiaan. Huomenna luvassa lepopäivä ja asiakkaiden viihdyttämistä kakkukesteissä. Firmalla on huomenna 150-vuotis kakkukahvitus asiakkaille. Luvassa pitkä päivä!


2 kommenttia:

  1. Kiva, että oot saanu taas tän blogin elvytettyä! Mimmosta toi Cabaret Strip oikein on? Hirveesti tekis mieli kokeilla, mutta kaikkialla ei ole mahdollisuutta siihen. :/ Tsemppiä treenaamiseen, kyllä se kunto vielä siitä paranee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi se oli ihanaa. Vähän niinkun zumbaa, mutta rauhallisempi ja isompia liikkeitä. Sellasia seksikkäitä strippari liikkeitä. Ja siinä käytetään sellasta kävelykepin kokosta ja pari kiloo painavaa keppiä apuna, minkä ympärillä tanssitaan. Siinä sitten keikistellään ja ketkutellaan. Hiki tulee kunnolla! Jos on mahollisuus päästä kokeilee jokus, niin suosittelen.

      Kiitos kannustuksesta!

      Poista