torstai 21. elokuuta 2014

Lääkärin määräys: Treenien keventäminen

Nyt sitten loppui se kyykky challenge  päivään 14. Lääkäri käski vähän hellittää treeniä. Pienet kävelyt ja jumpat on ok, muuten otetaan vähän iisimmin. Selitän taustat tälle sitten myöhemmin. Tänään kävin Ringon kanssa lenkillä pitkästä aikaa. Oli ihanaa, kun ei satanut ja muutenkin oli hyvä fiilis. Treenaa kyllä kerkee. Nyt terveys etusijalle. 

Nyt on hyvä fiilis. Ruokavalio on sujunut taas hyvin. Olen koko viikon noudattanut tarkkaan SD ohjeita. On ollut tosi hyvä olo. Maanantaina oli vähän nälkä, mutta muuten ei ole ollut hätää. Kyllä mun mielestä toi SD:n ruokamäärä on varsin riittävä. Vaikka monet on sanoneet, että kärsivät nälästä, ei mulla ole ollut vastaavia ongelmia. Ehkä ihan silloin tällöin on ollut nälkä, mut pääsääntöisesti ei kyl oo ollut. Jos ruokavälit menee siihen lähemmäksi neljään tuntiin, niin sitten iskee nälkä (ja välillä myös vähän kiukku). Heh. 

Olo on muuten ollut hyvä. Musta on kiva syödä täysin ohjeiden mukaan. Se sopii hyvin. Sen verran teen poikkeuksia, et jos on jotain speciaalia, niin silloin voi joustaa. Mut sen pitää olla tosi speciaalia. Toivottavasti paino lähtee taas laskuun. Se on pyörinyt nyt siinä 98 kilon paikkeilla. Tästä syksyä kohti!

2 kommenttia: