maanantai 4. elokuuta 2014

Selkäkipua... Taas!

Sen siitä saa kun on tekemättä mitään 8 viikkoa. Tai jos kävelylenkkejä ei lasketa, niin mitään ei oo tosiaan tullut tehtyä. 


Nyt selkä on kipeytynyt kuitenkin taas ja päätin ottaa itseäni niskasta kiinni. Teen aina iltaisin noin 20min selkäpainotteisen treenin. Se saa nyt aluksi riittää. Lisäksi ajattelin, että teen myös niitä kävelylenkkejä. Pyöräily ei nyt onnistu, kun pyörästä rengas puhki. Ja tuo mies ei ole saanut sitä korjattua 9 viikkoon. Samilla aina välillä kestää. =D

Ruokailut on kesällä ollut rentoja. Heh. On tullut tällä kuumalla kelillä syötyä vaikka mitä. Myös jätskiä. Olen yrittänyt syödä edes semi terveellisesti. Nyt kuitenkin on tehnyt hiilareita paljon mieli. Tahdon leipää, pastaa, perunaa jne. Ja olen niitä sallinut itselleni. 

Paino on pyörinyt 98 kilon paikkeilla. En ole tähän tyytyväinen, mutta en myöskään pettynyt. Ei haittaa. Paino ihan ok. Tästä taivoittelen hyvin maltillista pudotusta ja annan itselleni aikaa. Tavoitteet ovat vielä vähän vaiheessa. Mutta niistä kerron tässä myöhemmin syksyllä tarkemmin. Nyt keskityn saamaan selän kuntoon. 

Päätin kuitenkin haastaa itseäni vähän. Eli ajattelin aloittaa 30 päivän kyykky haasteen. Jos sillä saisi tämän löllyrä pyllyn kiinteytymään. Katsotaan 30 päivän päästä mikä on tilanne. Nyt pepun ympärys on 130cm. Tästä lähdetään. KYYKKIMÄÄN! Hep, saa aloittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti