lauantai 2. helmikuuta 2013

Viikonloppu: kuntoilua ja ruokaa

Kyllä on ihana olo, kun lauantai on aloitettu salitreenillä. Ensin oli 30min Cardio Energy ja sitten 30min Shape. Vielä kun sais ton sykemittarin mukaan, siitä on siis ollut jo useamman kuukauden patteri loppu. Pitäis muistaa viedä se vaihdettavaksi. Käytiin siis Elixia Sellossa kahden työkaverin kanssa. Lauantain treenit on nyt takana. Huomaa, että vielä on tammikuun kuntoilu intoilijat liikenteessä, sali oli ihan tupaten täynnä.

Myös lounas on nautittu. Päätinkin kokeilla tehdä vähän erilaisia jauhelihapihvejä. Elikkä taikinaan laitoin 250g jauhelihaa, 1 kananmuna, mausteita ja soijajauhoa. Hyvin toimi muuten vehnäjauhon tai korppujauhon korvikkeena toi soijajauho. Tuli ihan helposti muotoiltavaa taikinaa ja pysyi yllättävän hyvin kasassa paistamisen ajan. Lisukkeena oli salaattia ja wokkivihanneksia. Laitan tähän mukaan kuva mun lauantai lounaasta.

Illalla onkin sitten luvassa kivaa. Mennään koulukavereiden kanssa syömään Uninoninkadulla olevaan Shanghai Cowboys ravintolaan. Katotaan millasta ruokaa siellä on. Alkoholia en kyllä ajatellut oikein nauttia. Jos yhden oluen, mutta ei muuta. Ei nyt heti pilata tätä hyvin alkanutta muutosta.

Light club muuten kokoontuu joka viikko. Mutta punnitukset aina joka toinen viikko, joten laitan sitten painotietoja aina punnituksen jälkeen.

1 kommentti:

  1. Kiitos vinkistä. Tosiaan soijaa voin käyttää näin viljattomalla kaudella!

    VastaaPoista