lauantai 16. helmikuuta 2013

Ensimmäinen punnitus, flunssa ja shampanjaa!!

Torstaina oli ensimmäinen punnitus. No sehän ei mennyt niinkuin piti. Sairastuin flunssaan tiistaina. Ainoa mikä helpotti kurkkukipuun oli neste, joten juotua tuli paljon. Seliseli, ei paino tippunut joten ei auta selittely.

Tärkeä punnitus on kahden viikon päästä. Silloin jaetaan pudotettujen kilojen mukaan niitä lahjakortteja, 10€ per -1kg. Siihen pitäis nyt skarppaa!! Ruokavalio on kyllä ollut hyvää ja syömisen on ollut terveellistä. PT kehui mun ruokapäiväkirjaa, ainoastaan se jättäis ruisleivän pois iltapalalta. Joten ehkä tässä ollaan ainakin oikeella tiellä! Jee! Jos punnituksesta haluaa jotain positiivista etsiä, on se tuo 1,8% pienentynyt rasvaprosentti. Siihen olen tyytyväinen!! Hyvä minä!

Loppuviikko on mennyt kipeenä kotona. Treeniä ei ole tullut. Ti ja ke tein hyötyliikuntaa ja kävelin sekä koulutukseen että takaisin asemalle. Tulipa viime viikolla ees jotain liikuntaa tehtyä!

No viikonloppu on mennyt lepäillessä. Tänään syötiin kanaa piri piri shampanjarisotolla. Oli hyvää. Päätettiin tälleen lauantaina juhlistaa vähän sitä, että saadaan viimeinkin maanantaina avaimet uuteen kämppään! Maanataina kun ei viiti aamulla skumppas korkkaa... Heh! Jeee! Me muutetaan sitten maaliskuun lopussa. Tässä vielä lopuksi kuva tän päivän herkkulounaasta!

Palaillaan asiaan taas ensi viikolla!

1 kommentti:

  1. nam! Pikaista paranemista! Täällä pähkäillään joka toinen tunti että tullanko kipeäksi ja joka toinen tunti ettei tullakaan. Huoh!

    VastaaPoista