sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Viikko 16 - Kuntosalin uudelleen löytäminen

No niin, viikko 16 ois kohta takana. Alkuviikko meni lapsenvahtina ja loppuviikosta pääsi sitten jo kuntoileenkin. Torstaina oli se muokkaustunti, perjantai aamulla zumba, lauantaina sulkista ja tänään 40 minuutin kävelylenkki. Painon postaan tohon taulukkoon huomenna aamulla tänne.

Viikko 16 oli ihan hyvä viikko. Löysin kuntosalin parin viikon tauon jälkeen uudestaan, pääsin pelaa sulkista ja sain hankittua ne easytone kengät. JESH! Ainoa miinus oli perjantainen herkutteluilta. Joten painon ei odoteta laskevan mitenkään kauheeen paljon... =( Mutta tästä jatketaan! Mutta tähän nyt siis kuva niistä mun ihanista Easytone kengistä, jotka on siis Core-Texiä.



Pääsinkin jo lenkillä tänään testaa noita. En kyl ollu yhtään sen huojuvampaa meno kuin yleensäkkään. Nyt sit alkaa peppu sulaa pois. Heh! Ei siis valittamista noista kengistä. Kerron täällä kokemuksia niistä, kun vaan pääsen enemmän pitää niitä. Tarkotus ois mennä niillä töihin jokapäivä.

Ens viikko onkin sitten mielenkiintoinen. Maanantaina alkaa uusityö, joten saa nähä kuinka poikki on kaikesta uudesta. Uuden työn parhaita puolia on se, että työmatka taittuu kävellen, ja vielä hienoilla uusilla kengillä... Ei voi valittaa.

Tässä vielä lopuksi kuvat musta nyt viikolla 16. Tossa vyötärön seudulla näkyy ainakin edistystä. Vaikka itsestään tuntuu, että sitä ei oo ollenkaan. Vertailuksi viikko kahdeksan kuva myös tässä... Kommentit on tervetulleita!

Viikko 16



Viikko 8

4 kommenttia:

  1. Vyötärönseutu kaventunut selvästi, mahtavaa! Tuosta on hyvä jatkaa, tsemppihalit sinulle (:

    VastaaPoista
  2. Kiitos Bella! Mukavaa kuulla kommentteja, kun sitä ei itse ihan niin hyvin huomaa... =)

    VastaaPoista
  3. Heippa! Käsivarsista ja takamuksesta ainakin huomaa eron :) Ja vatsasta. Hienon urakan oot kyllä jo tehnyt, ja tsemiä jatkoon. Jään mielenkiinnolla seurailemaan blogiasi :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kiitos.. mukavaa huomata, että tuo oikeasti näkyy! =)

    VastaaPoista