torstai 28. lokakuuta 2010

Treeniä ja papumuhennosta!

Tänään on hyvä päivä! Aamu alkoi tunnin LadyMuokkaus treenillä, oli muuten mukavan rankkaa. Ensin vartin aerobinen lämmittely ja sitten rinta-, vatsa- ja selkälihaksien täsmätreeniä puol tuntii. Loppuun vielä vartin venyttely. Tykkäsin tosipaljon! En ollu ikinä ollut ton ohjaajan tunnilla, mut olin tosi positiivisesti yllättynyt miten paljon se näytti mulle vaihtoehtosii liikkeitä, jotka sopi mun polvelle paremmin.

Se oli reilu tunnin treeni, kun lämmittelin ensin vähän juoksumatolla. Kaloreita kului 550 kcal ja niistä puolet oli rasvakaloreita. Eli ihan tehokasta lihatreeniä. Huomenna vois sitten käydä vähän zumbaamassa. Osaakohan sitä enää, kun edellisestä kerrasta on vierähtänyt ihan reilusti aikaa..

Sitten kävin vähän shoppailee tarvikkeita pienelle pörrölle. Ja ruokakaupan kautta kotiin tekemään ruokaa. Tänään ruokalistalla olikin papu ja kikhernemuhennosta. Laitoin siihen siis kikherneitä, valkoisia papuja, kidneypapuja, vihreitäpapuja, maissia, sipulia, paprikaa ja jauhenlihaa. Sekä maun vuoksi ihan vähän pekonikuutioita. Sitten tomaatti murskaa ja sellasta tosi tulista chilikastiketta mitä tuo mies oli kaappiin ostanut, tais olla nimeltään salsa de la muerte... eli oli aikasta tulista.. heh! Siitä tuli muuten tosi hyvää.

Tässä viikkoa piristämään kuva meijän juuri trimmatusta puudelipojasta. Toinen on kyl niiiiiin komee äidin pieni pallero! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti