sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

SD Extra: viikko 2

Tää viikko on ollut vaikea. Töissä ei ole mennyt hyvin. Ahdistaa ja haluan uuden työn. Ei kivaa. 

Ruokailut on mennyt ihan hyvin. Ei lipsumista. Mutta edelleen nuo värilliset kasvikset ja hiilarit tuntuu väärältä. Kysyinkin FitFarmin foorumilla, että voinko syödä molemmilla aterioilla vihreitä kasviksia, kun on helpompi ostaa sellaisia mitkä käy molemmille ruuille. Olivat vähän ihmeissään, olen kuulemma ensimmäinen, joka haluaa syödä vain vihreitä. Ja ei kuulemma ole mitään haittaa, jos syön vain vihreitä. Jee! Enää ei tarvitse tuntea huonoa omaa tuntoa kasviksista... Kyllä tomaatti on pelottava ja ahdistava vihannes. ;)


Huomenna taas punnitus. Eli katsotaan missä mennään. Jotenkin tuntuu siltä, että mun paino ei ole taaskaan tippunut. No mutta sen näkee huomenna. 

Vaikka tämä viikko oli vaikea, oli siinä myös jotain kivaa. Perjantaina saatiin flasback 90-luvulta. Käytiin Backstreet Boysin keikalla kavereiden kanssa. Ihan huippua. Muutenkin oli ihanaa viettää aikaa tyttöjen kanssa. 


Treenit on kulkenut tällä viikolla.Puskin jalkapäivänä 90kg ylös jalkaprässissä. Joka siis on tavoitepainoon verran. Kesällä pitäisi olla tavoitteessa, jonka jälkeen voidaan asettaa sitten uusi tavoite. Treeniä tuli tällä viikolla reilut 6h. Ja olo on hyvä. Tässä tunnelmia salilta.  


Tein tänään viikon vikat treenit. Vuorossa oli yläkroppa. Muuten meni hyvin, mutta olkapää oli alkuviikon vihoitellut ja nyt treenatessa se kipeyty uudestaan. Piti keskeyttää treeni ja teippaa olkapää kinesioteipillä. No mut sitten sain treenin tehtyä. Treenin jälkeen lähettiin sitten vielä lenkille Samin kanssa. 

Aluksi olin pettynyt, että en jaksanut hölkkää kunnolla. Tarkoituksena oli 1min hölkkä ja 1min kävely. Ei ihan pystynyt. Lenkkiin meni 21min ja matka oli 2,1km. Eli vauhti oli 6km/h. Mä jaksoin hölkätä 10 kertaa 30sekunttia. Tästä se lähtee. Mä haluan hoitaa kesällä kaikki lenkit hölkäten. Nyt lepoa ja sit ens viikon kimppuun! 

4 kommenttia:

  1. Mä olisin halunnut bäkkäreiden keikalle, mutta ajankohta tuli liian pikaseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei. Oli kyl hyvä keikka. Lupasivat tulla pian uudestaan, joten meet silloin sitten. =D

      Poista
  2. Tomaatti on hedelmä,baitowei ;) Mä oisin kans voinu lähtee ihail..kuunteleen bäkkäreitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinhän se on. Mutta muistaakseni extrassa se oli sallituissa kasviksissa.

      Poista