lauantai 15. maaliskuuta 2014

Uusi tavoite ja ongelmia jalan kanssa

Kiitos kaikille tsemppauksesta ja onnitteluista. Olo on hyvä! Nyt on nautittu tästä pudotuksesta ja tästä lähdetään uutta tavoitetta kohti. 

Ajattelin ostaa itelleni jotain kivaa, kun paino on kaksinumeroinen. Silloin voisin palkita itseni. Haluaisin ostaa itelleni taas uuden aarteen. Ihanan laukun. Uudesta Vuittonista haaveilen, mutta hinnat on noussut ihan järkyttävästi, että en tiiä. Täyty lähtee shoppailee, kun oon alle satakiloinen. Katotaan mihin budjetti riittää. 

Tänään tuli taas lumi ja talvi. Ihan perseestä. Sen kunniaksi ajattelin kokeilla paljon mulla on vielä matkaa noitten talvihousujen kanssa. Ja siis ne mahtu päälle. Siis oikeesti!!! Vielä voisivat istuu vähän paremmin, mutta ne mahtui päälle!!! Jeeeee!! Tässä kuva. 


Noi ei oo mahtunut mulle varmaan kahdeksaan vuoteen. Ja nyt ne menee. 

No se sitten niistä hyvistä uutisista. Löin rautaisella autohallin ovella tiistaina itteeni kantapäälle, ja kävely oli keskiviikkona tosi tuskaista. Keskiviikkona kävin näyttää kantapäätä lääkärillä. Ei ole onneksi murtunut, mutta jotkut kiinnityskalvot ovat tulehtuneet. Elikkä kaikki treeni ja lenkkeily on kielletty, kunnes kantapää on kivuton. Yläkroppaa saa treenaa, jos sen pystyy tekee ilman et kantapää rasittuu. 

Tänään ajattelin testaa ton yläkroppatreenin. Katotaan kuin se onnistuu. Huomenna ajattelin tehdä pallojumpan fyssarin ohjeiden mukaan. Siinä pystyn tekee jumppaa ilman kantapäälle astumista. Tosin tuo astuminen ei enää oikeestaan satu. Ainostaan silloin sattuu kantapäähän, kun kenkä on jalassa. Tein eilen koiran kanssa pienen lenkin testiksi ja se sujui ihan ok. Pitkää en uskaltanut tehdä, mutta katotaan nyt miten tää lähtee parantuu. 

No siis nää jalan ongelmat ei lopu tähän. Vanha pohjevamma on nyt ruvennut vihoittelemaan. Ei vissiin tykännyt, kun viime viikonloppuna aloitin taas lenkkeilyn. En tiiä mitä mun pitäis tehdä ja koska tää paranee. Ei oo maltti mun vahvimpia puolia. 

Onneksi sain FitFarmilta kunnon ohjeet ruokavalioon nyt kun en saa liikkua. Katotaan josko se paino lähtis taas vauhdilla alas... Päivitän taas maanantaina painon tänne. Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti