lauantai 9. maaliskuuta 2013

Viikon fiiliksiä ja ruokapäiväkirjaa

Ihanaa kun aurinko paistaa!! Vaikka eilen tuli taas lisää lunta, uskallan jo elätellä toiveita keväästä. Eli kohta alkaa jo olla kiirus saada itsensä kesäkuntoon! APUA!! =)

Tällä viikolla on tehty kaikki laihtumisen eteen. Liikuntaa on riittänyt ja ruokavalio on ollut kohdallaan. Täällä viikolla on lenkkeilty, kuntonyrkkeilty, stripattu cabaret tunnilla, rääkätty kroppaa kuntopiirillä ja perinteiden mukaan lämmittelyt crosserilla. Lauantaihin mennessä treeniä on kertynyt 5,2h.

Katotaan mikä on fiilis huomenna, jos vielä menisi salille nyrkkeilemään. Tosin kotonakin olisi runsaasti tekemistä. Kahden viikon päästä tuleva muutto pitää kyllä kiireisenä. Onneksi ei tarvii ite tehä remonttia... Toiset hoitaa sen! Ihanaa!!

Nyt väsyttää ja laiskottaa. Joten vähän oikaisen. Eli tässä lopuksi esimerkkinä kuva kahden päivän ruokapäiväkirjasta. En jaksa nyt kirjottaa, joten jokainen voi katsoa kuvasta. :)

Kohta saunaan ja sitten koti-ilta koiran kanssa. Mies on uudella kämpällä laittamassa töpseleitä ja katkaisimia kuntoon. Palaillaan taas! Ensi viikolla sitten taas välipunnitus... Jännittää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti