sunnuntai 12. elokuuta 2012

Konjak, ensimmäinen viikko takana

Ensimmäinen viikko Konjak valmisteen käyttöä täynnä. Painoa en oo tarkkaan mitannut, mutta ens viikolla sen kyllä teille sitten kerron.

Olen ollut ihan positiivisesti yllättynyt, miten Konjak on pitänyt nälkää poissa. Olen treenannut ihan normaalisti ja syönyt pienenmpiä ja terveellisiä annoksia.

Aamupalana oon vetänyt proteiinipirtelön ja heldelmän. Lounas on ollut yleensä kinkkukasvismunakasta tai keittoa ja hapankorppuja. Illallisella sitten tonnikalaa, kermaviiliä ja kasviksia hapankorppujen kanssa. Välipaloina olen nauttinut soijajugurttia, proteiinipirtelöitä ja hedelmiä.

Näillä eväillä on pysynyt nälkä poissa vaikka treeniäkin on tullut ihan hyvin. Maanantaina oli Zumba, Strip Cabaret keskiviikkona ja torstaina crosstrainer ja TerveSelkä kehon huoltoa. Tää viikko on ollut fiiliksen ja muun kannalta hyvä.

Perjantaina näin koulukavereita ja käytiin vähän sushilla ja tanssimassa Apollossa. Ravintolassa otin ennen ruokaa Konjakin ja normaalikokoinen sushi annos riitti tällä kertaa hyvin. Yleensä menee kaksi makirulla ja muutama nigiri pala helposti. Ilta jatkui railakkaissa merkeissä, mutta terveellisemmän elämän henkeen, join koko iltana vain viisi olutta. Siinä siis myös syömässä juotu olut mukan. Kotona olin 3:30.

Lauantaina oli taas välipäivä treenistä ja klo 10 suuntasimme autokauppaan ostamaan miehelleni uuden auton. Kyllä 6 tunnin yöunilla näyttää pärjäävän ja löytävän hyvän auton. Mukaan tartui BMW 320i. Ihana! Kun polkasee kaasun pohjaan niin johan lähtee. Kato vaikka kuvaa, eikös ookkin ihana.


Tämä viikko alkaa nyt olla kasassa, joten uutta kohti. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Hiukan vanha blogikirjoitus, mutta kiinnostaisi tietää onko sinulla myöhemmin ollut Konjak käytössä? Itse yllätyin tuotteesta myös positiivisella tavalla, etenkin nälkää poistavan vaikutuksen vuoksi :)

    Kirjoitin pientä arvosteluakin tuotteesta blogiini :)
    http://terveysniksit.blogspot.fi/2015/01/konjak-kokemuksia-hitti-vai-huti.html

    Tsemppiä projektiisi, keep going!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Konjak ei ole ollut mulla tuon jälkeen käytössä. Tai FitFarmin burnereista oli samaa tavaraa seassa, kun konjak valmistuessa, mutta ei niistäkään mielestäni ollut mitään apua.

      Muistan sen käytöstä hyvin vähän, mutta tuloksia ei mielestäni tullut. Oli pakko ihan lukea mitä olen Konjakista kirjoittanut aikoinaan. Ei siis sopinut mulle. Maha oli ihan turvonnut ja treenata ei jaksanut, kun ruokaa mahtui niin vähän mahaan.

      Hyvä jos toimii sulla. Jokaisen kroppa kun on erilainen. Tsemppiä myös sulle.

      Poista