maanantai 2. syyskuuta 2013

Uusi tavoite

Eli nyt on aika kertoa uusi tavoite ja miten siihen päästää.

Tavoitteenani on painaa 31.12.2013 alle 100kg. Eli vaa'an tulisi pysähtyä kaksinumeroiseen lukuun. Tähän tavoitteeseen on ELC:n jälkeen siis 13,7kg ja aikaa on se 4kk. Ei pitäisi olla mahdotonta, koska 6kk ajassa sain pois sen 14,9 kg. Tämä tietysti vaatii hieman tiukempaa itsekuria ja enemmän liikuntaa. Nyt toivotaan, että pysyn terveenä.

Olen päättänyt edistää tavoitettani seuraavilla toimilla:

- vain yksi herkku per viikko (pieni)
- vain yksi herkkupäivä per kuukausi
- alkoholia seuraavan kerran vasta uutena vuonna 
- ei viljoja, vain kaura on sallittua 
- liikuntaa jokaisena arkipäivänä (kasvaa koiran ja omistajan kunto, kun lenkkeillään)

Suunnitelmani tälle viikolle näyttää seuraavalta.

Toivottavasti kuva näkyy hyvin (kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla sitä). Tarkoitus olisi käydä lenkillä 3 kertaa viikossa ja salilla 2-3 kertaa viikossa.Tämä päivä onkin jo takana ja päivittelen huomenna painon, jos vaan muistan aamulla käydä vaa'alla. Tarkoitus olisi herätä salille klo 5:45 ja aloittaa treenaaminen klo 6:30 eli heti kun sali aukeaa.

Tiedän, että tästä ei varmasti tule helppoa, mutta kyllä se palkitsee, kun tämä tavoite saavutetaan. En edes muista, koska olen painanut kaksinumeroisen luvun. Varmaan joskus yläasteella? Vaaka oli nuorena aika pelottava, en uskaltanut oikein mennä sen lähelle. Olin todella epävarma itsestäni. Mutta nyt olen varma, että onnistun.


2 kommenttia: