perjantai 20. heinäkuuta 2012

Hyvää treeniä ja omia tavoitteita

Tällä viikolla on treenit mennyt hyvin, vaikka takana on myös yksi sairaspäivä. Mahakipu vaivaa edelleen ajoittain, mutta borrelia vasta-aineet voidaan testata vasta parin viikon päästä.

No mutta treeneihin. Meillä on nyt heinäkuussa salilla kamppanja, että tuo kaveri tutustumaan saliin. Joten me mentiin sitten viimeisen lomapäivän kunniaksi miehen kanssa Power eli Body Pump tunnille Sellon Elixiaan. Oli muuten rankka tuo uusi ohjelma. Hui. Sai hyvässä kunnossa oleva miehenikin oikein kunnolla treenailla pump tangolla. Molemmat oltiin sitten ihan poikki tunnin jälkeen.

Ti ja ke olikin sitten välipäiviä. Ke oli tarkoitus mennä Cabaret tunnille, mutta mahakipu sitten esti treenin. No tortaina pääsin sitten kompensoimaan tilannetta. Pääsin lähtemään töistä aikaisemmin, joten otin kaiken irti siitä kuten kuvasta näkyy.


Kyllä oli jalat spagettia kahden tunnin treenin jälkee.

Asetin sitten tällä viikolla itelleni uuden tavoitteen. Elokuun loppuun asti 3 tuntia treeniä per viikko, vähintään... Saa nähdä miten käy. Mun motivaatiota on kasvattanut Heia Heia ja kaverien kannustus. On myös mukavaa kannustaa kavereita niitten treenien kanssa. Alan melkein kuulostaa jo Heia Heia mainokselta, mutta oon tykännyt tosta palvelusta ja suosittelen kaikille.

Tänään oli sitten vähän rentoutumista duuniporukan kanssa. Huomenna päivällä isin synttäreille ja illalla kaverille saunomaan ja viettää iltaa. Sitten sunnuntaina vois käydä treeneissä. Vaikkakin tän viikon 3 tuntii treeniä on jo täynnä. Mutta ei se haittaa, jos lisää tulee. Fiilis on hyvä. Tavoitteiden asettaminen myös lyhylle tähtäimelle on tärkeetä, kyllä musta saadaan vielä hyvä kuntoinen neitokainen! =D

Tässä vielä lopuksi kuva mun Heia Heia treeneistä. Treeniä on kertynyt ihan hyvin. =)

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti