sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Herkkuviikko

Tää viikko on mennyt vähän erilailla kun suunnittelin. Jokapäiväinen syönyt jotain herkkuja ja ohi ohjeiden. Olen paha, paha tyttö. Tyhmä myös. 

Iso huokaus! Huomenna punnitus ja paino on varmasti noussut. No ei voi mitään. Ens viikolla taas ruotuun. 

Tällä viikolla ei ole ollut liikuntaa tai mitään  muutakaan mainitsemisen arvoista. Ainakaan liikunnan ja ruokavalion osalta. 

Muutoin on ollut vaikka mitä. Oli minilomaa Tukholmassa Samin kanssa, tyttöjen iltaa ja hyvää seuraa. Tuntuu ettei mulla oo nyt mitään kirjoitettavaa. Pitää varmaan pitää pieni tauko, jos sitten löytyisi taas sanoja ja tekstiä. On vähän sellainen olo, et on tulossa writers block. Möh. Päivitän kuitenkin painon tänne ens viikolla. 

3 kommenttia:

  1. Kyllä niitä hei välillä voi pitää raikuliviikkojakin:) Palaat sitten taas pikkuhiljaa ruotuun. Mä oon tätä remppaa tehnyt kohta 2 vuotta ja ei siitä mitään tulis, jos aina vaan pitäis dieetillä olla. Ja kyllä me lukijat täällä ollaan ja odotellaan sua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iiris! Et usko kuinka hyvältä tää sun kommentti tuntui. <3

      Poista
  2. Tauon kuuluvat elämään - niin pitkäaikaisiin projekteihin kuin bloggaamiseen. Joskus pitää vain antaa vähän löysää, jotta sitten jaksaa taas panostaa.

    VastaaPoista