sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Haasteita

Kesä tuntuu olevan painonhallinnan ja kuntoilun kannalta haastavaa. Viime tiistaina oli mun synttärit, perjantaina juhlittiin kaverin 30v synttäreitä, lauantaina oltiin festareilla ja tiistaina ois hääpäivän viettoa luvassa. 

Juu kyllä herkkuja, juomaa ja ruokaa riittää. Saa kyllä itsensä kanssa taistella. Festarit meni hyvin, söin semi terveellisesti ja join vaan yhden oluen. Synttäreillä meni alkoholia jonkun verran, mutta ruoka oli taas kohtuu terveellistä. Perjantain juhlissa jätin muffinssit ja kakut väliin. Jos olisin tajunnut syödä kotona, niin olisin pystynyt jättämään myös kinkkupiirakat väliin. Mutta, kun en tajunnut syödä, ja juhlissa oli toooosi nälkä. Ja söin siis kinkkupiirakkaa. Juhlissa en juonut mitään, mutta käytiin sitten kotiinpäästyä viel K*rvissa yhdellä... Yhdellä viinipullolla, mut meitä oli kolme!



Tää viikko on ollut mukava! Ens viikolla treeniä taas! Tässä vielä tunnelmia tältä viikolta.

Keskiviikkona juhlittiin mutkien kautta tiistain synttäreitä ja jälkkäriksi nautittiin Möet shampanjaa. 

Lauantain festareilla meidän Summer UPin aloitti naapuri Jontte Valosaari. 


Kasa ihania suomi räppäreitä nähty ja illan kruunasi lauantaina Che-Che-Cheek. 


Sunnuntaina testattiin sitten grillillä savustamista. Onnistui hyvin ja herkullista tuli!


Jotta grillaaminen ei ois tarpeeksi helppoa. Tuli mulle taas vammoja. Pieni palovamma ja palaneet karvat sormissa... Hyvä minä!



Siinä vähän mun fiiliksiä ja kuulumisia. Ens viikolla lupaan päivittää liikuntaan ja painonhallintaan liittyviä asioita. Nyt ollaan hetki menty taas vähän "ohi aiheen". Heh. Nauttikaa kaikki aurinkoisesta sunnuntaista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti