lauantai 31. tammikuuta 2015

Tässä hän nyt on

Perjantaina 23.1. klo 3:11 maailmaan tuli ihana pieni poika. Kaikki tämä laihduttaminen, kuntoilu ja painonpudottaminen on ollut jokaisen hikipisaran ja kyyneleen arvoista. Maailmani nimittäin täyttyi rakkaudesta. 


Pienellä on asennetta ja ääntä kaverista lähtee hyvin. Laihdutuksen kannalta toivoin, että imetys veisi kiloja mukanaan. No tämä ei toteudu, koska maitoa tulee vain pienen pieniä määriä. Maito ei noussut missään vaiheessa. Ja näin reilun viikon jälkeen en usko, että se nousee ollenkaan. Eli nyt pitää sitten unohtaa toive "ihmelaihtumisesta" imetyksen avulla. 

Keräilen vielä voimia pari viikkoa ja sitten pitäisi aloittaa kuntoilu. Ensimmäiseen kahteen kuukauteen ei saa mennä salille tms. Sain kyllä hyvät ohjeet mitä tehdä. Ruokavalio pitäisi nyt heti saada kuntoon. 

Aika menee nopeasti. Päivät kuluu pientä tuijotellen. Ja kyllä toinen onkin söpö. Äidin sydän ihan pakahtuu. Toinen on niin pieni. <3


Peace and love! 

2 kommenttia:

  1. Ihana, paljon onnea <3

    Mulla kesti maidon nouseminen esikoisen kohdalla 5 päivää ja toisen kohdalla en enää huomannut milloin nousu tapahtui eli rinnat ei mennyt enää "tukkoon", että jospa se siitä...

    Suunnattoman suloinen hän on, ihana vaalea nukkatukka:)

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea pienestä prinssistä!

    Mulla on kolme lasta, ja ainakin mun kohdalla tämä "kyllä ne kilot sitten imetyksen avulla lähtee" oli paskapuhetta. Pari kolme kiloa on saattanut lähteä, mutta siihen se jäi. Ihan kuin kroppa olisi pitänyt kiinni rasvavarastoista, jotta maitoa riittäisi. (Imetys oli muutenkin taistelua...)

    No, tosin mä pudottelen vielä esikoisenkin raskauskiloja, vaikka hänen syntymästään tulee keväällä jo 7 vuotta. :D

    Mutta älä stressaa kiloista, vaan nauti vastasyntyneen tuhinasta ja tuoksusta! <3 Laihduttamaan ehtii kyllä hiukan myöhemmin.

    VastaaPoista