torstai 8. elokuuta 2013

Loma ja Skyr

Loma on nyt alkanut. Viimein punnitus siitää silmissä. Kaikki tähtää 19.8. olevaan punnitukseen. Mutta nyt ollaan lomalla...

Kuinka sitä yhdistäisi loman, herkut ja terveemmän elämän? Apua! Herkkuja tekee mieli, grilli on kuumana ja mies kantaa selkävääränä kaikkea syötävää! 

Ollaan nyt oltu tämä alkuviikko Jämsässä mökkeilemässä. Herkkuja tekee mieli. Onneksi täällä on metsä täynnä mustikoita, niin saa siperfoodia ihan ilmaiseksi!!

Ruuasta puheenollen. Löysin ihanan herkun: Skyr rahka! En oo ikinä ollut rahkan ystävä. Mutta tuosta tykkään. Paljon proteiinia, mutta ei sokeria. Kyllä tuo herkku on maistettu makeutusaineella. Oon nyt maistanut vaniljaa ja mansikkaa. Herkkuja!! Nom nom. Suosittelen kaikille. 


Oon yrittänyt nyt muutenkin lomalla syödä hyvin. Tai siis terveellisesti. Vähän on haastavaa, kun liikuntaakaan ei ole tullut tehtyä. Ei saa siis yhtään herkuttelua anteeksi. Oon kyllä kerännyt marjoja ja pessyt maton. Kait noi voi ees vähän laskea kuntoiluksi. 

Mut katotaan nyt miten käy. Tässä vähän lomatunnelmia teille. Seuraava päivitys viimeistään vikan punnituksen jälkeen. Aikaisemminkin jos tulee jotain tärkeää päivitettävää. 

2 kommenttia:

  1. Skyr:ssä saa olla tarkkana, koska joissakin niissä onkin melko paljon hiilareita. Toisissa ei oikeastaan yhtään. Itse en ole noita yhtään syönyt, mutta mies on.

    Loma (ja erityisesti miehen loma) sekä kuntoprojekti on erittäin haastava tilanne. Ja tuohon tilanteeseen itse aloitin. Meillä on 8 viikon ajan ollut melkein joka päivä joku kahvittelemassa tai grillaamassa. Tai sitten ollaan oltu reissussa. Kun olen tässä selvinnyt joten kuten (vaikkei painossa näy), niin nyt arjen alkaessa toivon että homma olisi hiukan vähemmän taistelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tarkkana saa olla. Katsoin vaan yhtä pakettia ja siinä ei ollut sokeria. Tietysti odotin ettei muissakaan olisi. Mansikka ja mustikka Skyriin oli lisätty sokeria, mutta passion-meloni, banaani ja vanilja oli ainakin sokerittomia.

      Kyllä tää lomailu on rankkaa. Nyt tsemppiä sulle myös Mirva! Ja kaikille muille, loma koettelee mutta antaa koetella. Tämä on uusi opittu elämäntyyli.

      Poista