perjantai 15. kesäkuuta 2012

Lomalla viimeinkin voin ottaa iisimmin...

...seuraavat kaksi viikkoa matkin Naantalin aurinkoo.



Tästä se lähtee. Viikon viimeinen treeni takana ja edessä kahden viikon tauko treenailuun. Tää viikkon on ollut rankka, töitä on saanut painaa hulluna ja ei oo jaksanut oikeestaan treenailla, kun on ollut illalla niin poikki

No tiistaina kävin salilla kokeilee Terve Selkä tuntii ja Easy Aerobiciä. No Terve Selkä oli tosi mukava ja tehokas, mutta sitte toi Easy Aerobic... voi huh huh, ei meinannut jalat millään pysyy perässä. Tällä viikolla on tullu vähän lipsuttuu ruokailussa ja suklaata ja pullaa on tullut syötyy. Paha Heidi! =D

No tänään oli sitten Summer Strip, joka oli käytänössä siis Cabaret Strip, muutoksena oli vanhojen ohjelmien sekottamista. Pääs kokeilee ihan uusia biisejä ja ihanaa oli. Vaikka sali missä toi tunti oli, niin siihen oli paistanut aurinko koko päivän, joten lämpöö riitti ja hiki virtasi.

Nyt iltapalaa naamaan ja loput pakkailut kehiin. Huomenna päivällä lennetään Madridiin! JEEE! Sitten juhannuksen jälkeen mökkeilemään viikoksi. Onneksi sen jälkeen on sitten vielä luvassa kaksi viikkoa lomailua ja kuntoilua. Elikkäs nyt on sitten tulossa parin viikon tauko kirjotteluun. Nyt lomaillaan!

Tässä vielä kuva mun herkullisesta iltapalasta. Vadelmia, pensasmustikoita ja mini brie juusto. Oli kyllä hyvää! Pahoittelen huonoa laatua, otin kuvan puhelimella.

Ihanaa juhannusta ja lomia kaikille teille lukijoille! Palataan asian pienen lomailun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti