perjantai 31. tammikuuta 2014

Tankkauspäivä

Sinne meni. Oli rankka päivä, mutta kyllä oli sen arvoinen. Nyt tuntuu, että kropalla on taas polttoainetta. Heti tuli nimittäin energiaa treeniin ja aerobiseen. 

Tankkauspäivänä sai syödä. Siis kokoajan. Päivä ei oo mikään herkkupäivä, vaan ideana oli tankata nopeita hiilareita. Mä jouduin korvaamaan kaikki leivät ja pastat gluteenittomilla vaihtoehdoilla. Mutta hyvin sujui. Ainoastaan yks sämpylä (50g) jäi syömättä. Siis kun ei vaan yksin kertaisesti mahtunut mahaan. 

Otin teille kuvia tankkauspäivän sapuskoista. Mutta tietty unohdin yhden eli välipala 1 hedelmäsaalista ei oo nyt kuvaa. 

Aamulla vedin kaurajauhoista ja valkuaisesta tehtyjä pannukakkua ja hilloa. 


Eka välipala oli se hedelmäsalaatti, joka muuten oli aika tuhdin kokoinen. Normisti olisin syönyt siitä 2-3 kertaa. 

No lounaana oli kaks gluteenitonta minipatonkia ja pastaa. Hyvää oli. 


Sitten välipala 2, jossa syötiin kalkkunalla ja kasviksilla täytettyjä minipatonkeja. Lisukkeena vähän tomaattia ja 4dl tuoremehua (tosin mehu unohtui kuvasta). Tästä jäi tuo yksi kolmesta syömättä. Söin sisukset sitten kuitenkin ja otin leivän takaisin himaan. 


Sitten kotona odotti päivällinen. Lisää minipatonkia, tällä kertaa paahdettuna brushettena ja pastaa. Tässä kohtaa olin niiiiiin tukossa. 


Kauan odotettu iltapala oli pieni pettymys. Hillon määrä oli aika pieni suhteessa jäätelön määrään. Tuo kevyt vanilja jäätelö oli yksistään aika "kuivaa" ja tylsää. Mutta en valita, sain syödä jäätelöä. 


Tankkauspäivä nosti painoa +2,4kg. Katotaan kuinka nopeesti alkaa laskee paino. FitFarmin mukaan pitäis nyt sitten tulla viimeinkin se notkahdus. Toivottavasti paino on reagoinut alaspäin maanantaina. Sitä odotellessa viikonlopun viettoon. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti