tiistai 28. tammikuuta 2014

Maidoton ruokavalio ja uusi diagnoosi selälle

Kyllä tämä rahkaton ja raejuustoton ruokavalio aiheuttaa päänvaivaa. Mielikuvistusta saa käyttää varsinkin treenipäivän aamupalasta. Olen syönyt yleensä kalkkunaa, puuroa, mehukeittoa ja mansikoita.  Viikonloppuna tein kaurajauhoista (kaurahiutaleita bamiksilla pieneksi) ja valkuaisesta pannukakkuja. Toimi muuten hyvin. Täytyy tässä joku päivä ottaa kuvia ja laittaa resepti tänne. 

Rahkan ja raejuuston kanssa pääsisi helpommalla. Iltapala taas yleensä on lihaa/kanaa/kalaa ja mehukeittoa. Onneksi FitFarmilta sai hyvät ohjeet, minkä verran mitäkin korvaa.

Kävin viime viikolla lääkärissä näyttää tota selkää. Jep jep. Tutkimus kesti 1h 20mim ja nyt ois uusi diagnoosi. Mulla vissiin on nyt siten ranka vähän virheasennossa. Ongelmana on jumissa olevat lonkan koukistajat ja lantio, joka työntää peppua taakse. Tällöin tulee notko selkään. Noita jumeja ei saa liikaa kuulemma venytellä, joten en tiiä yhtään mitä pitäis tehdä. Mussa on siis pieni valmistusvirhe!


Tää ongelma ei tuu poistuu ikinä ja tulee aina vaatimaan kunnon treeniä ja kuntoutusta. Nyt sain lähetteen fysioterapeutille. Sieltä pitäis nyt saada uudet ohjeet treenaamiseen, ettei toi selkä liikaa rasitu. Vasta sitten voi tehä uuden ohjelman PT:n kanssa. 

Nyt treenaaminen pitää tehdä varovaisesti. Lääkärin mukaan selässä ei saa tulla yhtään enempää notkoa liikunnan aikana. Notko tulee herkästi esim kyykyissä, joten ne pitää tehdä ajatuksella ja rauhallisesti. Joten malttia taas kaivataan. 

Mulla on aika sille fysioterapeutille vasta kahden viikon päästä. Katsotaan sitten mitä ohjeita sieltä saan. 

Huomenna on muuten Superdieetin tankkauspäivä. Ruokaa saa syödä kokopäivän. Yritän muistaa ottaa kuvia ja päivittää tänne teille muutenkin fiiliksiä. Ruuat on jo kaapissa valmiina. 

Voimat alkaakin kropasta olee loppu, joten hiilarien tankkaus ei oo yhtään huono vaihtoehto. Paino muuten viimeinkin lähti laskuun! Jeee! Toivottavasti laskee vielä paljon. Puolessa välissä ollaan nyt. Reilu kolme viikkoa takana... Täysillä loppuun! 

2 kommenttia:

  1. Oooh, tankkauspäivä.. <3 Se on mulle kaukainen haave vain! Mulla on cheat meal 1x/vkoon, joten joudun aina tarkasti valitsemaan mitä aion syödä, jolleivat synttärijuhlat, valmistujaisjuhlat tms. sekota pakkaa.. Melkein vetäisin mieluummmin yhden päivän kuukaudessa mitä vain, ku kohtuudella ja rajoittuneesti kerran viikossa. :DTänä viikonloppuna aion maistaa Susu-paloja minttusuklaan makusina, ei voi olla pahaa! <3 Tsemppiä selän kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millaisia noi sun cheat mealit on? Mitä sä yleensä vedät silloin?

      Poista