torstai 9. tammikuuta 2014

Salilla aamulla, mutta miten aamupala?

Treeni pitäis tehdä tyhjään mahaan. Mutta miten kerkeen aamulla salin jälkeen syömään kaiken tarvittavan ruuan töissä. Varsinkin kun palautusjuoman ja aamupalan välillä tulee olla tunti. 

Ratkaisin asian ja päätin tehdä smoothien. Laitoin illalla kaikki punnittavat ainekset valmiiksi ja sitten aamulla vaan tekemään. 


Sitten koko homma blenderiin. 


Ja siinäpä se on. Laitoin shakeriin, jotta ois helppo juoda töissä. 


Helpommin sanottu kuin tehty. Tossa aamulla klo 6 se oli vielä kohtuu juoksevaa. Mutta klo 9 aikaan se oli jähmettynyt kunnolla, joten oli pakko lusikoida smoothie. Ei ihan toiminut. Heh. Oli kyllä ihan siedettävää. Sekaisin oli siis marjat, rahka, ravintokuitu, kaurahiutaleet ja rasvahappo. 

Aamusalit on mun mielestä parhaita. Ei tosin ollut helppoa herätä klo 5:20, mutta kyllä se oli sen arvoista. Nyt oli salieväät pakattu vielä kätevästi. 


Shakerissä oli aminohapot treenin ajaksi. Ja säilytyslokeroissa oli aamun lisäravinteet ja palautus juoma. Oli tosi kätevää!! Vielä pari kuukautta sitten mietin ihmeissäni kuka tarvitsee näin monimutkaisen shakerin. Heh. Minä näköjään. 

Tällä viikolla ois vielä yksi salitreeni edessä. Lauantaina teen kaverin kanssa meillä treenin ja sitten ruuaksi "tacoja". Eli kanaa ja kasviksia salaattikuorella. Yritän muistaa ottaa kuvia tänne. 

Huomenna ensimmäinen haaste, kun mennään lätkämatsiin ja tulee yli neljän tunnin väli toiselle aterialle ja iltapalalle. Ja siellä areenalla on ihania tuoksuja jne. Mutta nyt pitää vaan kestää. Huomenna kannustetaan punakeltaiset voittoon! JOKERIT! Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopettaa... Ennen kun nukahdan pystyyn. 


4 kommenttia:

  1. Rispektit aamun salitreenistä! Mä en toistaiseksi vaan pysty heräämään ennen kahdeksaa, siitä pitää ysikuisen yöhulinat huolen. Ja kiitos tuosta taco-vinkistä, pitääkin kokeilla viikonloppuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamulla treenaaminen vaan jotenkin sopii mulle. Plus että salilla ei tarvii jonotella. Mua ärsyttää ihan kauheesti, jos treeni menee pieleen kun joutuu pitää paljon taukoja ja odottelee. Tsemppiä myös sulle kilojatakana. Vauva-arki varmasti viel veronsa.

      Poista
  2. Pakko tulla uteleen että mistä tuollaisia shakereita saa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain ton kaupanpäälle, kun tein ison tilauksen Fitness Tukusta. Joku puhui, että Stockalla myytäisi noita. Eli kandee kattoa Fitness Tukusta tai Stockmannilta.

      Poista