sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Viva España!

Espanjan loma vietetty. Ja pakko sanoa, että ihanaa oli. Madrid oli todella upea ja kuuma kaupunki. Tässä muutamia kuvia matkastamme.

Meidän oma matkaopas näytti ekana päivänä meille kaupunkia. Kuvassa tietty meijän varpaat pisteessä, josta mitataan kaikki Espanjan etäisyydet.


Madrid yöaikaan. Kaunista ja edelleen lämmintä.


Lisäksi piipahdimme pohjoisessa Burgosissa tapaamassa mieheni kaveria. Paluumatkalla pääsimme sitten tutustumaan Segoviaan, joka taas oli uskomatton ihana ja vanha kaupunki.

Toki matkalla piti kuvata varpaat! =D


Sitten päästiin syömään maailman vanhinpaan ravintolaan. Voi noita herkullisia pikkupossuja! =DDD


Kuntoilua lomalla ei ollut, herkuttelua hyvin vähän ainakin normaalin lomaan verrattuna. Tosin tätä kirjoittaessani syön tuliaiseksi itselleni tuotuja m&m karkkeja. Toki Espanjan väreissä olevia! Mutta ruokien suhteen pysyin edes kohtuudessa ja herkuttelu oli lähinnä "cervesa con limon". =)

Vaikka itse kuntoilua ei tullut tehtyä, niin kyllä varmasti lomalla kaloreita paloi. Kävelyä tuli päivässä noin 3-8 tuntia. Riippuen vähän päivästä. Joten +35 astetta lämpöä ja useamman tunnin kävelyt, kait niitten on jotain pitänyt kuluttaa. Mutta saa nähdä koska sitä uskaltaa taas vaa´alle.

Nyt karkkipussi kiinni. Huomenna suuntaamme viikoksi Jämsään mökkeilemään, joten seuraavaa viestiä kirjotellaankin sitten varmaan kotiutumisen jälkeen. Ennen lähtöäa viikko aloitetaan tunnin treenillä ja sitten hypätään autoon ja suuntana Jämsä. Toivotaan hieman parempia kelejä, kun mitä nyt. Hyvällä kelillä vois käydä soutelee jne. jotta sais ees jotain kuntoiluu ensi viikolla tehtyy.

Eli eka viikko lomaa takana, nyt palataan sitten tarkemman (ja oikean) ruokailun pariin. Ei herkkuja. Tai ehkä ens viikonloppuna vois jotain, koska silloin on mun synttärit. Pari kaveria liittyy silloin seuraamme mökille. Grilli kuumaksi säällä kuin säällä? =D Saa nähdä! Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti