sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Treeniä ja uudet kengät!

Viikonloppu ei sitten mennyt treenien suhteen ihan, niin kuin suunnittelin. Mieheni tule perjantaina kotiin omista treeneistää ja oli satuttanut selkänsä torjuessaan hyökkäystä. Mies harrastaa siis taistelulaji Krav Magaa. No yöllä sitten heräsin neljän aikaan siihen, että mies huutaa kivusta.

Ei pystynyt liikkumaan, kun selkä oli niin kipeä. No eikun ambulanssimiehet paikalle ja miettimään mitä tehdään. Onneksi kaikki oli kuitenkin kunnossa, ja diagnoosi noidannuoli. Elikkä lihaskrampilla mentiin. Kunnon droppeja kehiin vaan ja nyt näyttää jo voivan paremmin. Onneksi selvittiin säikähdyksellä.

Tuo miehen selän kipeytyminen sitten muutti vähän suunnitelmia. Enhän mä voinut sitä tänne lauantaina yksin jättää, joten treenit jäi väliin. Onneksi tällä viikolla oli jo kolme treeniä takana.

Tänään sitten kävin salilla taas Cabaret Strip tunnilla. Enää ensi viikko kevätlukkaria jäljellä ja sitten Cabaret Strip ja Fitness Fusion jää kesätauolle. Möh! Kait sitten kesällä pitää kokeilla jotain muutakin. Tällä viikolla oli siis neljä treeni kertaa.

Ens viikolle oon taas suunnitellut viisi treenikertaa. Ma ja Pe olisi suunniteltu lepopäiviksi muuten vaihtelevaa treeniä. Näistä kerron sitten ensi viikolla tarkemmin! =)

Tänään oli treenin ja shoppailun kannalta hyvä päivä. Treenit sujui hyvin ja sain ostettua viimeinkin itelleni kesäkengät. Tämäkin oli välttämätöntä, koska nykyiset kenkäni eivät näyttäneet olevan minulle hyvät. Pohja oli liian ohut, joten jalkapöytäni kipeytyi todella pahasti. Perjantaina käveleminen oli tuskaista, joten uusien kenkien osto oli välttämätöntä. Treenien jälkeen suuntana oli Stockmann, kun vielä kätevästi minulla oli 100 euron lahjakortti sinne. Ostin ihanat Tommy Hilfigerin kengät. Nyt kelpaa kesän läpi kävellä! =)

Taas yksi viikonloppu takana ja uusi viikko edessä! Palaamme asiaan ensi viikolla! Toivottavasti kelitkin lämpenisi, niin pääsisi taas ulkoilemaan koko perheen voimin.

Tässä kuva ihanista uusista kengistäni... ja Ringosta, joka näytti olevan mustasukkanen kenkien kuvaamiselle. Änkesi heti kuvaan! =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti