keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kipua takareidessä ja HeiaHeia

Maanantaiaamuna heräsin orastelevaan takareiden kipuun. No tiistaina takareisi sitten oli vähän jäissä, mutta ei kovinkaan kipeä. Ajattelin, että suunniteltu Fitness Fusion voisi auttaa sitä reittä venymään. No lämmittelyksi päätin vetää 35 minuuttia Crosserilla. Siinä ei sitten tuntunut yhtään pahalta. No Fitness Fusion tunnin puolessa välissä tajusin et mun takareisi ei oikein enää pelitä kunnolla. Siinä sitten piti vähän miettii miten saa kaikki loput liikkeet tehtyy ilman kipua.

No eihän tämä hyvä päivä sitten loppunut tähän. Tajusin vartti ennen tunnin loppua, etten ole sitten lounaan jälkeen syönyt mitään. Unohdin kiireessä syödä välipalan ja jotain pientä ennen kun lähin treeneihin. No saunassa iski sitten tooosi huono olo. Pääsin suihkuun kyllä, mutta pukuhuoneeseen pääseminen olikin sitten täysin eri juttu. Melkein pyörryin sinne suihkutilaan. Siinä sitten piti jonkin aikaa istuskella ja tasoittaa olo. Kotiin pääseminenkin tuntui tosi vaikeelta. Ehkä tästä muistaa nyt sitten syödä ennen treeniin menemistä.

Tänään olikin sitten pakollinen ja ei suunniteltu välipäivä. Toivotaan että huomenna sitten on parempi päivä ja uskaltais mennä salille ton reiden kanssa.

Treenaamisen lisäksi mä oon innostunut käyttämään HeiaHeia palvelua, jonne voi lisätä treenejään. Voi että palvelu on musta todella kannustava. Ihan uskomatonta miten mukavaa lukea muitten treeneistä ja kannustaa kavereita. Lisäksi on ihanaa saada itse kannustuksia.

Jos joku lukija haluaa mun HeiaHeia kaveriksi, niin laita maili tavoitteenakevyempimina@gmail.com. Kerron sitten tarkemmin miten mut saa kaveriksi sinne.

Suosittelen kaikkia kirjaamaan treenejään HeiaHeiaan. Siellä on vaikka mitä palveluita. =D Palveluun pääset TÄSTÄ.

Mukavaa loppuviikkoa! Luvassa on ainakin body pumpia ja ravintola illallista. Mutta näistä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti