keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Paluu kaupunkiin: synttärit, treeniä ja lisää mökkeilyä

Nyt on sitten myös mökkiloma vietetty. Oli ihana viikko Jämsässä, vaikkakin kelit olisivat voineet olla paremmat. Viime viikon saldo treeneissä oli 1 kerta ja 1h 15min. Tällä viikolla toivottavasti tulee enemmän.

Maanantaina pääsin taas treenien makuun. Olikin hyvä päivä treenaa, koska oli mun synttärit ja mentiin illalla terassille ja syömään. Treeni tuntui hyvältä pitkästä aikaa. Kävin Cardio Energy ja Shape tunnilla. Molemmat oli toooosi rankkoja, ohjaaja veti kunnon rääkit. =D No mutta pääsipä sitten hyvillä mielillä vähän juhlistaa synttäreitä! Eli nyt olen sitten jo 27-vuotias...

Tiistai olikin sitten päivä, jolloin nähtiin kavereita ja lounastettiin sekä illastettiin ravintolassa. No ollaanhan nyt lomalla. Tänään sitten kävimme päivämatkailemassa Porvooseen. Oli ihana keli ja tuli kunnolla käveltyä ympäriinsä. Koirulikin sai kunnolla liikuntaa ja makaakin nyt sohvalla ihan naattina.

Nyt ollaan sitten oltu kotona jo tarpeeksi. Huomenna aamulla salille Cardioon ja Shapeen, sitten lähdetäänkin taas mökkeilemään. Nyt suuntana mun miehen äidin mökki Kirkkonummella. Siellä sitten toivottavasti pääsee ottaa aurinkoo ja uimaan. Tosin en tiiä ovatko hankkineet täksi kesäksi uimaallasta sinne. Joka kesä siellä on ollut sellainen, joka vie vettä parin paloauton verran. =D Sinne sitten pääsee saunasta uimaan... Ihanaa!

Tällä viikolla treeniä tulee siis ihan hyvin. Ehkäpä sitten vielä viikonloppuna jaksaa mennä vähän viel treenaa. Ruokailun suhteen voin kokea olevani onnistunut nyt lomalla. Paino on noussut vain 200g, joten hyvä minä!

Nyt suuntaan nukkumaan ja huomenna treenin kautta mökkeilemään. JEEE! Mukavaa loppuviikkoa kaikille.

Tähän loppuun vielä kuva Jämsän mökin maisemista. Ei ollut valittamista maisemissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti