sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Viikonloppu: Hemmottelua ja treeniä

Torstain body pump vaihtui sitten ohjattuun crossing tuntiin ja FitBallin, kun kaveri ei päässyt mun kaa pumppiin. Ei kait sitä yksin viitti irvistellä… =) Treeniä tuli 1h 15 min, joten perjantailla oli hyvin ansaittu lepopäivä. No töitten jälkeen käytiin syömässä ravintola Helmessä facediilin lahjakortilla. Ja voi että possunposki rillette, karitsan kare ja porkkanakakku maistui hyvältä. Eli perjantai oli tällä viikolla se päivä, jolloin sain herkutella. Helmeä voi kyllä suositella kaikille, todella positiivinen yllätys.





Ruuan jälkeen käytiin vielä tarkastelee laatukomediaa. Vuorossa oli Diktaattori ja hillittömät naurut! Suosittelen kaikille! Aladeen mothafucker! ;) Ja leffassahan tietty syödään poppareita! Tässä vähän esimakua siihen mitä leffassa on luvassa.



Lauantaina palattiin sitten takaisin treenaamisen pariin. Taisi nuo eiliset herkuttelut vähän painaa tänään treeniä. Oli tarkoitus vetää Cardio Energy ja FitBall. No alkulämmittely taisi olla liian rankka, koska pohkeet ja selkä rupesi kramppaamaan noin vartin treenin jälkeen. Jätin sitten suosiolla FitBall tunnin väliin. No tuli treeniä kuitenkin 50 min. Treenistä jäi kuitenkin hyvä fiilis ja energiaa jäi vähän muuhunkin tekemiseen. Sinne se lauantai taas meni.

Lauantaista jäi muutenkin hyvä fiilis. Oon nyt treenannut ja kattonut syömisiäni vähän tarkemmin kohta 4 viikkoa, mutta paino on tähän mennessä vana noussut. Tajusin olevani säästöliekillä liian pienen ravintomäärän takia. Tämä onkin jo kaksi vuotta sitten koettu, joten nostin vähän syötävän ravinnon määrää ja nyt ensimmäinen kaksi kiloa lähtenyt. Eli kokonaisuudessaan tuosta maksimipainosta on nyt lähtenyt 6 kiloa. Eli paino tänään aamulla 128 kiloa. Se on paljon, jos ajattelee että vuosi sitten se oli tuosta 20 kiloa vähemmän. No turha sitä on tässä murehtia. Virheet on nyt tehty ja uusi alku otettu. Täytyy yrittää välttää tekemästä noita samoja virheitä uudestaan. Tästä on mentävä vain eteenpäin.

Sunnuntaina päätetään treeniviikko. Eli tänään oli vuorossa lämmittely, cabaret strip ja shape. Kokonais treeniaika 1h ja 6min. Voi sanoa, että kyllä oli tehokas treeni. Kaloreita kului hurjat 800 treenissä. No nyt on vähän väsy olo. Mutta ei hätää, kanaa ja kasviksia tankattu ja loppu ilta otetaan rennosti.

Katsotaan miten pääsee treenaa ens viikolla. Mies joutuu tekemään hulluna ylitöitä, joten pakko olla vähän kotonakin. Muuten tulee Ringolle pitkiä päiviä olla yksin. Ens viikkoon lisähaastetta antaa Elixian kesäaikataulut, joissa ei paljon treeni vaihtoehtoja ole. =/ Mutta yritetään ottaa niistä kuitenkin ilo irti, koska sitten tulee parin viikon tauko treeneihin! Ens viikon la suuntana Espanja ja Madrid, eli loma alkaa!

Nyt innolla sitten aloittamaan uutta viikkoa, sitä viimeistä työviikkoa ennen lomaa.. =DDD

2 kommenttia:

  1. Kateellisuushan tässä iskee, kun joku jaksaa viikonloppuna noin paljon urheilla! Toiset kun on löhönny sohvalla! Ja sitten noi tunnit, tuntuu niin epäreilulta, ne kuulostaa kivoilta! Meinaatko lomallakin jaksaa treenata ja katella syömisten perään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän tossa viikonloppuna tuli herkuteltua ja hemmoteltuakin itseään. Mutta siis pakko, ei tästä muuten tuu mitään. =)

      Lomalla yritän katsoa mitä syön, mutta kuntoilu ei ainakaan ensimmäiseen kahteen viikkoon ole mitään päätähuimaavaa. Tosin, ainakin Madridissa tulee varmaan jonkun verran viikossa käveltyä ympäriinsä.. =DDD

      Tuntuu, että vaikka kuinka urheilen ja syön terveellisesti niin mikään ei muutu. Nyt tarvitaan taas sitä pitkää pinnaa... =)

      Poista