sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Viikko 27 - kevyttä ruokaa ja messuilua!

Noniin viikko 27. On ihan kohta takana. Nyt voi sanoo, että jotain edistystä on tapahtunut. Enää ei olla kaukana siitä maagisesta -20kg. Ehkä ens viikon jälkeen päästään jo sitäkin hehkuttaa. =D Mutta katsotaan.

Tää viikko oli ihan mukava. Treeniä ei oo tullut kun yksi lenkki mukavassa seurassa. Tänään on kyllä luvassa taas lenkki hyvässä seurassa. JEEE! Ens viikolla alkaa sitten koulu ja saa nähä miten sitä taas sitten jaksaa kuntoilla.

Tällä viikolla syötiin todella esimerkillisen hyvin. Tästä onkin hyvä jatkaa seuraavaan viikkoon. Tällä viikolla oli muutakin kivaa. Käytiin häämessuilla ja löydettiin mulle korut. Lisäksi saatiin paljon ideoita kutsuihin, koristeisiin ja pukuun. Tästä on hyvä jatkaa! =) Niin kuntoilun kun häiden suunnitelunkin suhteen! Kohti ens viikkoa lähetään!

2 kommenttia:

  1. Olisi niin mahtavaa päästä taas suunnittelemaan omia häitä...Tai jonkun muun :) Omat jos pitäisin uudestaan niin se olisi ollut hyvin pieni muotoiset ja oltaisiin menty hulppealle häämatkalle.

    t: Häämatka vieläkin tekemättä

    VastaaPoista
  2. Meillä tulossa pienet häät ja häämatkalle lähdetään heti häiden jälkeen... =) Oletko ollut kauan naimisissa? Voithan esim. 10v hääpäivän kunniaksi lähteä kunnon matkalle..?

    VastaaPoista