maanantai 10. tammikuuta 2011

Viikko 26 - takaisku kotiruualla

Voi pylly! No tästä on nyt pakko saada otettua itseään niskasta kiinni. Ensimmäinen viikko jolloin paino kasvoi... =( Pahinta tässä on se, ettei tällä viikolla herkuteltu. Jouluna ja uutena vuotena herkuteltiin vähän, mutta nyt paino nousi syömällä normaalia kotiruokaa näköjään liikaa.

Jostain tarvii nyt saada se energia tähän projektiin. Alku oli niin hyvä ja nyt tuntuu että koko homma on lässähtänyt kasaan. Asetin itseni nyt täys hiilarikieltoon ja karkkia yms muita herkkuja ei saa syödä ainakaan ennen helmikuun loppua. Näin pitäisi ainakin niiltä osin olla helpompi päästä tavoitteisiini.

Nyt nokka kohti viikkoa 27. Tässä alkaa nimittäin kohta tulla kiire. Toukokuun jälkeen ei saisi enää paljon laihtua, ettei hääpuvun tekeminen mene liian vaikeaksi. Viikkoja tässä on nyt noin 16 jäljellä, ja siinä ajassa pitäis saada otettua kiinni näitä huonoja viikkoja. Tavoitepainosta puuttuu nyt -25 kg. Saa nähä miten käy. Voin kyllä sen sanoa, että jos alle sadan ei päästä toukokuuhun mennessä, tulen olemaan itseeni hyvin hyvin pettynyt itseeni!

Nyt vaatteidenvaihto ja suuntana työpaikka! Palataan taas!

2 kommenttia:

  1. No mutta eihän nyt silti kannata olla pettynyt, vaikket ihan tavoitteeseen pääsisikään! Mieti, miten paljon olet jo pudottanut! :)

    VastaaPoista
  2. Niin toisaalta oot kyl oikeessa. Kyllähän tää sama elämäntyyli jatkuu viel häidenkin jälkeen. Mutta silti, ittensä sitä tässä täytyy ruoskii, että rupeis tapahtuu! =)

    Ei nää itestään lähe pois. Pakko nyt vähän tsemppaa!

    VastaaPoista