maanantai 24. maaliskuuta 2014

Voi itku!

Siis ihan konkreettisesti voi itku! Tänään kävin aamuaerobisella ja se piti jättää kesken. Torstain tosi rankka PT-treeni painaa edelleenkin jaloissa. Pakara ja reisi ovat niin kipeitä, että hyvä että pystyy kävelemään. Autosta nouseminen mm. sattuu ihan tajuttoman paljon. No lenkki jäi 20minuuttiin. Tulin kotiin ja ajattelin tehdä sitten pallo/keppijumppaa fyssarin ohjeiden mukaan. Ei pysty. Nyt toisessakin jalassa on kipuja (nivuseen tulee viiltävää kipua, kun tekee kyykkyjä tms.).

No aamuaerobinen ei mennyt niin kuin olisin toivonut. Sitten viikon punnitus. Tiesin, että painoa on varmaan tullut lisää, kun perjantaina oli se tankkaus... mutta +2kg eli paino 103,6kg. Olin niin pettynyt että tuli kunnon itku. Itkin miehelle, että tämä possu-valas-läski ei tule ikinä laihtumaan ja ei tässä oo järkee...


Mieli on nyt maassa. Tekis mieli heittää kaikki v*ttuun! Ei kiinnosta. Josko jostain sais tähänkin päivään piristystä.


Kysyin nyt FitFarmilta, et pitäiskö kropalle antaa nyt lepoa. Katotaan mitä saan vastaukseksi. Alkaa nyt olee niiiiiin moni paikka kipeenä, että vituttaa. Että hyvää maantaita vaan kaikille!


2 kommenttia:

  1. Voi sua!
    Kuinka noissa dieteissä on lepoviikot? Onko kokonaista lepoviikkoa missään vaiheessa? Mun ohjelmissa (irl-pt) on ollut aika ajoin viikko jolloin ei saa yhtään liikkua tai siis saa arkiliikuntaa muttei muuten edes lenkkejä. Katsotaan millaisen ohjelman saan huomenna. ;)
    Mulla oli jossain vaiheessa tilanne, että nivuseen viilteli. Nyt en vain muista miten meni pois.
    Ja tuo +2kg älä murehdi. Varmaan pitkälti nestettä tankkauksesta. Mä sain omilla synttäreilläni +3kg. Jee jee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli SDn ja extran välillä lepoviikko. Eli ekan kuuden viikon jälkeen. No mullahan tän extran kanssa on nyt tullut lepoa, kun on milloin ollut mitäkin vammaa. FitFarmilta sanoivat, että nyt pitää antaa kropalle aikaa. Odotan vielä tietoa että paljon olis hyvä antaa. Kun ei tajua levätä, niin sitten tulee tällaisia pakkolepoja.

      Joo kyl mä tiiän et tää paino vielä tippuu (varmaan) takaisin tankkausta edeltävälle tasolle. Mutta ei se silti tänään lohduttanut, kun BMI oli taas yli 40. Tänään vaan oli kiukkupäivä!

      Poista