lauantai 29. maaliskuuta 2014

Viikon fiiliksiä

Tää viikko on vaikea. Kroppa on ollut jumissa, treeni oli kiellettyä ja fiilis oli muutenkin tosi paska. Tuntuu et mikään ei mee putkeen ja painokaan ei tippu takas tankkausta edeltävälle tasolle millään.


Maanantaina lääkärissä mut laitettiin treenikieltoon, kun jalat oli niin loppu. Kyykätessä tuli kauhee viiltävä kipu nivusiin oikealle puolelle. Lääkärin mukaan lonkankoukistajan kiinnikkeet ärtyneet. Lääkäri määräsi mut sitten hierontaan ja napropaatille (pääosin kyl selän takia). Eli jos olis tämän tiennyt, ei olisi kannattanut tankata...

Hieronnassa kävinkin jo keskiviikkona. Mun lääkäri suositteli Howard Smithiä ja Muscle Care Centeriä. Oli muuten todella hyvä ja osaava herrasmies. Palvelee Kampissa Temppelikatulla ja hinta oli hyvin edullinen hieronnan laatuun nähden. Mun mielestä 50€ tunti ei ollut paha hinta, kun kaveri on tehnyt aika pitkään urheiluhierojana töitä. Howard on toiminut valmentajana ja harrastanut itsekin yleisurheilua. Mun esimieskin ties ton hierojan. Jos lihakset on jumissa, niin käykää ihmeessä testaa. Kandee laittaa ennemmin viestiä Howardille kun soittaa, koska hieroo pitkää päivää ja ei hieronnan aikana vastaa. Napropaatille sit ens viikon torstaina. 

Perjantaina oli vapaapäivä ja se meni kaverin lapsen kanssa leikkiessä. Oli tosi kivaa. Hoidossa oleva tyttö oli vähän vajaa 1,5v. Ihanan pirteä tapaus. 

Tänään tein auringon paisteessa lenkin. Ihanaa kevät on täällä!!! Jee. Käytiin myös ostaa pyörään uudet renkaat. Saa nähä koska mies saa sen kuntoon. Haluun päästä pian testaa, et mitä selkä tykkää tosta pyöräilystä. Varsinkin kun tuo kantapää ei oikein tykkää lenkkeilystä. Ja olisi kiva päästä kuntoilee.


Käytiin tänään Budjet Sportissa. Rahaa ei oikein olisi, mutta päätin sitten kuitenkin palkita itteni. Ostin ulkoilutakin kevättä ja kesää varten. Ovh oli hintalapun mukaan 100€, mut oli tarjouksessa 29,90€. Ja koko xl meni päälle. Ei tarvinnut ostaa xxl kokoa. Jeee!!! Lisäksi ostin lenkkeilyä varten ihanan Davidin pipon. Olinko pitkään katsellut sellaista. Rahaa meni, mutta kai mä olen nää ansainnut. 


Ens viikko on viimein viikko SD extraa, joten tsemppi päälle. Mä päivitän taas maanantaina painon tänne. Hyvää kevättä ja viikonloppua kaikille! Nauttikaa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti