tiistai 9. heinäkuuta 2013

Vuodatus ja pettymys

Vaikka viikonloppuna lupasin, että nyt tulee tällä viikolla vaan kuntoiluun ja ruokavalioon liittyviä postauksia, on nyt pakko syödä sanani! Pahoittelen vuodatusta jo etukäteen. 

Tänään oli meidän toinen hääpäivä. Budjetin pienuuden takia päätimme mennä Lintsille ilmaislaitteisiin ja Midhilliin syömään. No...  Midhill oli suuri pettymys. 

Palvelu oli hidasta, juomat tuli noin 2 min ennen ruokia ja tosiaan keittiö ei ollut nyt ihan niiiin nopea. Otin Midhill salaatin, joka tuli listan mukaan kanalla tai ilman ja päällä on pekonia. Jäin innolla odottamaan ihanaa kanasalaattiani... No salaatissa ei ollut palaakaan kanaa, vain yksi siivu pekonia ja ei oikein muuta. Söin siis ceasar salaatin yhdellä pekonin siivulla. Nälkä jäi. Mieheni söi Korean BBQ burgerin, joka oli hieman parempi. Juomaksi limua ja lasit shampanjaa. Emme tilanneet vettä. 


Ruoka ja palvelu oli iso pettymys. Lasku oli kaikkeen tuohon nähden todella kallis. Rahaa meni 52€. En suosittele Midhilliä kuin niille jotka haluavat pettyä. 

Eihän tämä sitten tietenkään tähän loppunut. Tarkoitus oli mennä Rumpukaruselliin ja Panoramaan, kun ovat kerran ilmaisia... No joko arvaatte? Molemmat oli huollossa/rikki. Ei sitten päästy. 

Tulimme kotiin ja rupesin tekemään proteiinilettuja, koska oli nälkä. Olipa kannattava reissu... =/ Jos tästä päivästä jotain hyvää yrittää löytää, niin käveltiin Lintsille ja takas. 


Nämä tiistait heinäkuussa on ollut muutenkin ihan pyllystä. Viime viikolla oli mun synttärit ja mun mies ei muistanut, että meillä oli suunnitelmia. Eli odotin turhaan laittaituneena kotona monta tuntia. 

Olisikohan ensi viikon tiistai parempi? Tässä pieni vuodatus... Torstaina olisi sitten taas punnitus. Kerron sitten siitä loppuviikolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti