sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Pihakirppis ja Naistenkymppi

Eilen oli Siivouspäivä ja taloyhtiö järjesti pihakirppiksen. Kävin myymässä tavaroita. Menekki ei ollut päätä huimaava, kun kävijöitä oli noin 20. No sain jotain myytyä ja pikkasen rahaa. 

Tänään olikin sitten kevään suuri koetus, Naistenkymppi! Tavoiteaika oli 1h 45min. Joudun ikäväkseni kertomaan, että en saavuttanut tavoitetta... =( Matkaan meni tasan 2h. Siis tasan. Tarkoitus oli hoitaa tuo lenkki kävellen ja hölkäten, mutta hölkkäykseen ei nyt riittänyt ruutia. Joten koko lenkin aikana me hölkättiin varmaan 5min. 

No se Naistenkymppi meni. Oli mukavaa seuraa ja tulipa ainakin kuntoiltuu. Ens vuonna sitten pakko lähtee parantaa aikaa. Pitänee treenaa kunnolla ennen ens vuoden Naistenkymppiä. 

Tapahtuma sinänsä oli ihan ok. Alussa hengailtiin ja käytiin kojuja läpi. Sitten jumppa ja startti. Kävely oli tuskasta 7km jälkeen. Ja musta tuntui, ettei tää lopu ikinä. 

Maalissa oli kuitenkin voittajafiilis! Mä tein sen. Jee! Monta vuotta on pitänyt mennä, mutta ei vaan ole tullut mentyä. Tavoitteesta jäin, mutta menin ainakin! Ja sitten ens vuonna uudestaan! 

Itse tapahtuman lounas oli pettynyt. Ei oikein ollut maidottomalle ja viljattomalle oikein mitään syötävää. Eikun äkkiä kotiin ja entrecotee pihviä eteen. Oli ihan kauhea nälkä. Kyllä mä sen olin ansainnut. 

Nyt lepoa ja huomenna uus viikko. Tiistaina salille ja torstaina palkintopunnitus. Saa nähdä kuinka paljon saan lahjakortteja. Ens viikolle kova tsemppi päälle! 

1 kommentti:

  1. Meilläkin sellainen laskennallinen aika oli 1h45min, mutta ei siinä massassa oikein voinut mennä kuin sitä vauhtii mitä muutkin meni ja loppuaika oli se 1h55min. Ja treenaukset olivat viimeisenä kahtena viikkona 4-5kpl alle 10km lenkkiä. Eli tuolla harjoittelulla tulos oli erinomainen ja musta itseasiassa tuntui siltä, että yksi vaihde olisi vielä löytynyt (seuralta ei). Ensi vuoden tavoite on -10min tästä vuodesta eli yllätys yllätys 1h45min. :)

    VastaaPoista